A virágos tapéta mindent letarol 2022-ben: mutatjuk a legszebbeket!

2022. február 07.
Az összeállításunkban szereplő virágos tapétáktól mindenki kedvet kap ahhoz, hogy legalább az egyik falát pipacsokba, rózsákba borítsa otthon.

Igazi milleniálőrület volt néhány évvel ezelőtt a virágos tapéta. Senki nem számított rá akkor, hogy a trend, ami olyan, mintha a nagyszüleink lakásdekorációjából inspirálódtunk volna, végül eláraszt majd mindent. Nagyon egyéni, ki hogyan viszonyul a hatalmas virágokhoz, hiszen a régies bája olyan, mintha évtizedek története lenne a falunkon akkor is, ha teljesen új a tapétánk, a legfrissebb adatok szerint idén minden eddiginél népszerűbb lesz, és 2022-ben biztosan velünk marad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bohomeuk (@bohome_uk_)

Az internetes keresésekben a virágos tapéta az év elején igazi robbanást idézett elő: 2022 első két hetében 412 százalékkal többen kutatták a tökéletes virágmintás tapétát, mint 2021 januárjában. Ez előre vetíti, hogy az idei évben nagy valószínűséggel több otthonban is megjelenik majd a karakteres minta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmmonHickson (@ammonhickson)

Az egyik legjobb dolog a csodaszép, virágos tapétában minden kétséget kizáróan, hogy olyan sokféle változat létezik belőle, hogy mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő színt, mintát és nyomatot. A lakberendezők azt javasolják, hogy ha ilyen karakteres motívumot szeretnénk elhelyezni otthonunkban, kezdjük egy kisebb helyiséggel, ott próbáljuk ki, vagy egy nagyobb szoba egyetlen falán. Mindenképpen válasszunk jó minőségű termékeket, hogy a minta biztosan hibátlan legyen és tökéletesen illeszkedjen.

Nem csak a virágos tapéta lesz nagy visszatérő, nosztalgikus trend idén. A bambusz, fűz és fonott bútorokra 515 százalékkal többen kerestek, mint egy évvel ezelőtt. Ezek a bútorok tökéletesen illenek egyébként a virágos tapéta mellé is, így még tökéletesebben megvalósítható az idén szintén népszerű biofil dizájn is.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Instagram

Olvass tovább!