Adriana Lima kivágott ruhában mutatta meg terhes pocakját

2022. május 20.
Az első fiúgyermekével várandós szupermodell nem takargatja várandós testét. Legutóbb például egy kivágott Balmain ruhában vonult a vörös szőnyegen.

Bár Rihanna terhes szettjeit felülmúlni képtelenség, az egykori Victoria’s Secret modell, Adriana Lima szokatlan Balmain ruhájára sem lehet azt mondani, hogy hétköznapi darab. A szupermodell a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, a Top Gun: Maverick premierjén mutatta be a fekete, hosszú ujjú, cutout összeállítást, amihez csak alig néhány Chopard ékszert viselt.

Adriana Lima

Adriana Lima

Adriana Lima

A 40 éves Adriana Lima februárban jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós. Barátjával, Andre Lemmersszel ez lesz az első közös gyermekük. A szupermodell 2009-ben házasodott össze a szerb Marko Jarić NBA-játékossal, akitől aztán két kislánya is született. A házaspár 2014-ben jelentette be, hogy öt év házasság után különválnak útjaik. A modell 2021-ben kezdett el randizni Andre Lemmers filmproducerrel.

Nem a cannes-i filmfesztivál az első, ahol a modell megmutatta a pocakját, áprilisban Alexander Wang kifutóján fekete, kivágott miniruhában vonult, de bevállalta a brazil Elle címlapját is.

Adriana Lima

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Brasil (@ellebrasil) által megosztott bejegyzés

Forrás: Pagesix Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!