Rihanna apja meghatódva beszélt az énekesnő terhességéről

2022. február 01.
Rihanna és ASAP Rocky tegnap egy fotósorozattal jelentették be, hogy első gyereküket várják. A nagy hírrel kapcsolatban az énekesnő édesapja is elmondta a véleményét.

Rihanna rajongói egy ideje már megállás nélkül azt lesték hogy vajon mikor lesz végre terhes az énekesnő. Elég volt néhány előnytelen, vagy gyanúsnak tűnő fotó, amelyen a sztár bő ruhát vagy éppen túl tapadósat viselt, és a netezők azonnal meg voltak róla győződve, hogy a várva várt baba végre megérkezett. Rihanna egészen idáig mindig megcáfolta ezeket a híreszteléseket, mígnem derült égből villámcsapásként tegnap maga jelentette be, hogy a párjával, ASAP Rockyval ezúttal tényleg szülők lesznek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Loving Haute Couture🦋 (@lovinghautecouture) által megosztott bejegyzés

A nagy bejelentés után a Page Six megkereste Rihanna Barbadosban élő édesapját, Ronald Fentyt, hogy mondja el a véleményét a lánya terhességéről. Fenty elmondta, hogy az énekesnő vasárnap este hívta fel telefonon, hogy közölje a nagy hírt.

„Extázisban vagyok. Annyira boldog vagyok, hogy majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon izgatott vagyok. Rihanna mindig azt mondta, hogy szeretne gyerekeket, hogy szereti a gyerekeket. Mindig gondoskodik az unokatestvérei gyerekeiről… jó anya lesz” – nyilatkozta az énekesnő édesapja, aki a lap kérdésére azt is elárulta, hogy ASAP Rockyt 2020 decemberében ismerte meg, mikor lánya hazavitte a karibi szigetre. A férfi „nagyon menő srácnak” nevezve a rappert, és hozzátette, hogy kedveli őt.

Rihanna édesapja egykor alkoholista és crack-függő volt, ami miatt az elmúlt években hullámzó volt a kapcsolata a lányával. Rihanna néhány éve egy pert is indított az apja ellen, azzal vádolva a férfit, hogy a visszaélt a nevével a saját szórakoztató cége javára. Végül néhány héttel a bírósági meghallgatás előtt Rihanna visszavonta a keresetet.

Az információk szerint apa és lánya között mostanra rendeződött a viszony és kibékültek egymással.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!