Sztárapukák, akik összeöltöztek a gyerekükkel

2022. június 16.
Míg korábban inkább az anyukák és a lányaik viseltek egymáshoz passzoló ruhákat, addig ma már az apukák körében is egyre jobban terjed ez a divat – különösen a hírességek világában.

Bár az apák napja egyelőre még nem épült be annyira a köztudatba, mint az anyák ünnepe, azért évről évre egyre többen emlékeznek meg erről az alkalomról is. A pontos dátum egyébként ebben az esetben is folyamatosan változik: de mindig június harmadik vasárnapjára esik az apukák, a nagypapák vagy akár a keresztapák, illetve a nagybácsik köszöntése. Van, aki ajándékkal lepi meg ilyenkor a férfi rokonait, míg mások közös programot szerveznek – ami tökéletes apropó lehet arra, hogy összeöltözzünk az édesapánkkal. A sztárvilágban például már korántsem csak az anyukák körében divat, hogy a gyermekeikéhez hasonló ruhát viseljenek. Úgyhogy most szemezgettünk is egy kicsit a legédesebb apa-gyerkőc ikerpillanatok között.

David Beckham és Brooklyn Beckham

(Fotó: Instagram/@davidbeckham)

David Beckhamről például mindenki tudja, hogy imádja három fiát és a kislányát, szóval, ha teheti, minden szabad pillanatát velük tölti. A sztárfocistát egyáltalán nem zavarja, ha a fiúk kölcsönvesznek valamit a gardróbjából, sőt, kifejezetten örül annak, hogy egyezik az ízlésük – Brooklynnal különösen.

De azért a lányával, Harperrel is könnyedén megtalálja a közös hangot, ha öltözködésről van szó – ez a Jóbarátok-pulcsi Joey Tribbiani leghíresebb mondatával („Na, mi a helyzet?) mindkettőjük szekrényében ott lapul.

David Beckham és Harper Seven

(Fotó: Instagram/@davidbeckham)

Mark Ruffalo pedig a lányával, Bellával együtt öltönyt húzott a 2015-ös MTV Movie Awards kedvéért.

Mark Ruffalo és a lánya, Bella Ruffalo

John Legend rajongói gyakran megállapítják, hogy az énekes fia, Miles az édesapja kiköpött mása: és még fürdőnadrágból is mindketten rákmintásat hordanak.

John Legend és fia, Miles

(Fotó: Instagram/@chrissyteigen)

Az Amerikai pite-filmek főszereplője, Jason Biggs is az egyforma úszószett híve.

Jason Biggs és a fia

(Fotó: Instagram/@jennymollen)

Mariah Carey (azóta már ex) férje, Nick Cannon tényleg tetőtől talpig úgy fest, mint a fiuk, Moroccan. (A lányuk, Monroe pedig az énekesnő tükörképe.)

Monroe Cannon, Mariah Carey, Nick Cannon és Moroccan Scott Cannon

Jimmy Kimmel még otthon is elegánsan felöltözik, amikor éppen a következő adáson dolgozik – és persze a fia sem maradhat ki a laza eleganciából.

Jimmy Kimmel és a fia

(Fotó: Instagram/@jimmykimmelI)

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?