Öltözz úgy a reptéren, mint egy híresség! 7 szuperkényelmes darab

2022. június 22.
A hírességek még a utazás közben is majdnem mindig tökéletesen néznek ki. Kényelmes szettekben, mégis stílusosan jelennek meg a repülőtereken.

Őszintén hálásak vagyunk néhány olyan divatdiktátornak, mint Kendall Jenner, Hailey Bieber és Gigi Hadid, akik a bő pólókat és a papucsokat nemcsak nyilvánosan viselhetővé, de divatossá is tették. Hiszen egy dolog az esztétika, másik a kényelem – utóbbi pedig legalább olyan fontos, ha repülőre szállunk.

Sok paparazzifotót tanulmányoztunk át reptereken átvonuló hírességekről, és megpróbáltuk kitalálni, mitől néznek ki olyan klasszul, és milyen részletekből rakták össze a szettjüket.

Összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, amelyet a kényelmes-elegáns reptéri stílusunkba könnyen beilleszthetünk, így a következő utunkon mi is celebbé válhatunk (mégsem kell ráköltenünk a teljes fizetésüket).

Hatalmas napszemüveg

Nekünk nem kell rejtőzködni, de azért egy ilyen napszemüvegben jól mutatunk.

Sportruházat

Igen, ér laza nadrágban is utazni. Persze nem akármilyenben. Íme, a tökéletes választá.

Hosszú kardigán övvel

Van valami a hosszú, semleges nude kardigánokban, amitől nagyon drágának tűnnek. Pedig nem feltétlen azok.

Egy puha zokni

Mindegy, hogy tél vagy nyár van, szükséged lehet rá a mai légkondis időkben. Igen, tornacipővel vagy papuccsal is ér hordani.

Plüss papucs

Csak ránézünk, és máris eltűnik az utazás okozta stressz, nem igaz? Nem feltétlen kell ebben elindulnunk, de ha felemelkedett a gép, nagyon jó lesz átbújni bele.

Kötött ruha


Nincs kényelmesebb a repülőn, mint egy puha anyagból készült nappali szett.

Klumpa

Több hírességet is lefotóztak már klumpában, hiszen idén újra divatba jött. Kényelmes, de nem feltétlen slampos. Csak jól kell választani. Ha pedig jön egy biztonsági ellenőrzés, egyszerűen kibújhatunk belőle.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!