Sztárok, akik a vörös szőnyegen „öltöztek át”

2022. június 08.
Akadnak hírességek, akik a kamerák és nézők milliói előtt is képesek arra, hogy ruhát cseréljenek, méghozzá alig néhány szempillantás alatt.

Ha igazán őszinték akarunk lenni, már egyáltalán nincs egyszerű dolga azoknak a sztároknak, akik fel akarják hívni magukra a figyelmet a vörös szőnyegen, hiszen az elmúlt évtizedek során összességében már milliónyi lélegzetelállító ruhakölteményben pompáztak a legrangosabb eseményeken. Éppen ezért kifejezetten extravagáns belépőre van szüksége annak, aki a reflektorfénybe szeretne kerülni – erre az egyik legtökéletesebb megoldás az, ha az illető híresség még a bevonulása közben (nem pedig csak az after party előtt) gyakorlatilag átöltözik a jelenlévők szeme láttára.

Ryan Reynolds felesége, Blake Lively például a Met-gálán vetette be ezt a trükköt 2022 májusában, ugyanis nem sokkal az érkezése után gyakorlatilag átalakították a ruháját, így a bejárat lépcsőjének tetejére már más színű modellben ért fel, mint amilyenben odalépett elé. Egy biztos, ezzel a döntésével beírta magát a divattörténelembe – és a férjéhez hasonlóan mi is ámulattal csodáltuk ezt a látványos transzformációt.

Blake Lively

Sőt, Blake Lively valószínűleg még Sharon Stone-t is lenyűgözte, mivel az Elemi ösztön sztárja pár héttel később a cannes-i fesztiválon követte a példáját. Egy olyan kreációt választott a vörös szőnyegre, amiről az „uszályt” néhány gyors mozdulattal könnyedén eltávolították, így Sharon megvillanthatta, milyen testhez simuló ruha lapult alatta.

Sharon Stone

De az átváltozás istennője természetesen nem lehet más, mint Lady Gaga, aki a 2019-es Met-gálán tulajdonképpen négyszer is szettet cserélt a kamerák kereszttüzében – pontosabban egyre több réteget ledobott magáról, míg végül mindössze fehérneműben pózolt a fotósoknak. Az énekesnő tehát elég magasra tette a lécet, mindazonáltal máris borítékoljuk, hogy az elkövetkező években sokan megpróbálják majd lekörözni őt.

Lady Gaga

Fotó: Getty Images

És erről hallottál már?