Újra összeállt Dua Lipa és a Puma

2022. július 14.
Ez már a második kollekció, amit a híres sportmárka és az énekesnő tető alá hozott. A legfrissebb együttműködést a rave ihlette.

Leopárdmintás műszőrme sapkák, ezüst operakesztyűk, kötött lábmelegítők: csak néhány kalandos rave darab Dua Lipa legújabb Puma kollekciójából, amit ezúttal is a játékos esztétika jellemez. Az énekesnő, akit egyre többször láthatunk modellszerepben (nemrég a Balenciaga haute couture show-ján és a Versace kifutóján vonult), tökéletes választás az extra kapszulakollekcióhoz, hiszen a hétköznapok során ő maga is ezt az irányt képviseli. „Szeretem a tréningruhát vagy az edzőcipőt divatosabb kiegészítőkkel vagy akár magas sarkú cipőkkel kombinálni, hogy a megjelenés különleges legyen” – nyilatkozta az énekesnő, aki a harmincdarabos kollekcióban olyan retró színekben hódít, mint az élénklila, a narancssárga, a zöld és a pasztellrózsaszín. Valamennyi darab más szettekkel is könnyen, egyszerűen kombinálható, ráadásul egy részük uniszex.

Az énekesnő egyik kedvenc darabja a kollekcióból egy magas nyakú felső, amit kedvenc filmje, a Trainspotting ihletett. „Egy nosztalgikus rave tréningruhát szerettünk volna létrehozni, amely igazán jól illeszkedik, kényelmes és cuki is egyszerre” – teszi hozzá az énekesnő, aki az előző kollekció után újra a pillangó motívumot választotta a ruhák szimbólumává.

Forrás: Vogue Fotó: Puma

Olvasd el ezt is!