A halászszandál a nyár chunky kedvence

2022. július 25.
A chunky shoes trend új fejezetéhez érkezett, hódítanak a zárt halászszandálok.

Zárt elejű, széles pántos szandálokkal jó ideje inkább csak a komfort lábbelik és gyerekcipők között találkozhattunk, ám úgy tűnik, mostantól ez másként lesz. A gladiátorszandálok chunky nagytestvére, a halászszandál trendi lábebliként képzeli el a szebb jövőt, a trendszetterek pedig úgy tűnik, vevők rá.

 

Az ugly shoe trend legújabb színfoltját ezek a zömök, olykor pár centis talppal is rendelkező darabok jelentik, a fisherman szandálokat láthattuk a Max Mara, a Rachel Comey és az Erdem bemutatóin is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ceriseamusante (@ceriseamusante_) által megosztott bejegyzés

Igaz, hogy az utca divatját még nem özönlötték el ezek a fazonok, ám jobb is így: ha egyedi, karakteres és végtelenül kényelmes szandált keresel a nyárra, a halászszandállal feltétlenül számolnod kell. Némi maszkulin jelleget vélsz feldezeni rajta? Nem véletlen, a fazon a férfi szandálok közt is régóta megtalálható, ám ettől függetlenül remekül passzol a virágos maxiruhától a szivarnadrágig számos nőies outfithez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jenny Garcia (@jennysuegarcia) által megosztott bejegyzés

Leggyakoribb színváltozatai a fekete, fehér és középbarna, melyek közé néhol egy-egy bézs vegyül, melyekkel szépen kiegészíthetjük kozmopolita, kényelemorientált ruhatárunkat.

Mango 9995 Ft sale

Answear Lab 13 990 Ft

COS 150 €

Tory Burch 199 $ sale

Melissa – answear.hu 29 990 Ft

Vagabond 130 €

Zara 9995 Ft sale

Max Mara 228 490 Ft

The Row – net-a-porter.com 960 €

 

Ezt olvastad már?