A leglátványosabb laza nyári frizurák

2022. június 13.
A Győrfi Béla vezette H'air szalon blogjában ezen a héten néhány „életmentő” tipp következik azoknak, akik olyan, otthon is elkészíthető, laza nyári frizurára vágynak, ami egész nap kitart.

Végre nyakunkon a nyár és a jó idő, ami sokszor már túlságosan is jó, már ha nem egy strandon vagy a tengerparton töltjük. De akárhol is vagyunk, a fontos, hogy ezeken a melegebb napokon is komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben. Egy laza nyári viselet mindenképp segít ebben, de a hajunkat – a ruháinkkal ellentétben – nem dobjuk le annyira lazán, hiszen két hónap alatt nem fog újra váll alá érni, ha most hirtelen felindulásból bevállalunk egy short bobot.

Semmi gond, van megoldás, hogy maradjon a derékig érő hajkorona, miközben nem fűti a hátunkat. Mutatjuk a nyár trendi és egyben rendkívül praktikus megoldásait, amikkel könnyedén átvészelhető a hőség, munkában és nyaralás alatt egyaránt.

Halszálkafonás

A biztos és gyors megoldás váll alatt érő haj esetében. Ugyan igényel némi kézügyességet és türelmet, viszont nem csak strandoláskor lehet praktikus viselet. Napközbeni rohangáláshoz pont ugyanannyira megfelelő és stílusos, mint egy kellemes nyáresti vacsorához. Mivel a teljes hajkorona sokszorosára tömöríthető, nem melegíti a nyakat, a hátat, de közben mégis teljes szépségében látható. Játékos megoldás, ha az arcunk körül pár fürtöt szabadon hagyunk.

Rengeteg videó nyújt segítséget az elkészítésében, mi most az alábbit választottuk.

Konty kendővel

Hogyan dobható fel egy sima konty a legegyszerűbben? Természetesen valami kiegészítővel. Ha viszont nincs idő és ihlet ezt kiválasztani, akkor egy stílusos kendő biztos és azonnali megoldást jelent a fejünk tetején összefogott hajunk kiemelésére. Ez a megoldás szintén tud működni a hétköznapokban is és a strandon is, de még egy jó kis bulit is elvisz, kiváltképp, ha pin-up sminkkel párosítjuk a szettet. Itt figyeljünk oda, hogy sminkünk és a kendő összhangban legyen, a színekkel, mintákkal nem érdemes óvatoskodni, ragyogjunk, nyár van!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

itsallaboutstyle (@its_all_about.style) által megosztott bejegyzés

Lófarok oldalfonással

Egy hajgumi bármikor életmentő lehet, de minimális ráfordítással az egyszerű lófarok menő fesztiválfrizurává alakulhat. Az oldalt fonatokba rendezett tincsek elképesztő módon fel tudják dobni a hátul összefogott hajat, ami által a már megszokott balayage vagy bárhogyan festett haj új nézőpontot kap. A hatás olyan lesz, mintha teljesen új frizurád lenne, ráadásul napokig, azaz két hajmosás között is kitart. Nem biztos, hogy minden munkahelyen értékelni fogják ezt a megoldást, de strandon és a városban is garantáltan tekintetet vonzó megoldás.

Használjuk ki tehát ezt a pár hónapot, villantsunk bátran valami újat, de közben ne feledkezzünk el a megfelelő védelemről és ápolásról sem, mert nyáron ez is másképp alakul.

Szerző: H’air Szalon

Kattints a további nyári tippekért!