Letisztult formák, élénk színek és a női összetartás ereje a Celeni új kapszulakollekciójában

2022. július 26.
A kollekció két ruhából és egy szoknyából áll, amelyek könnyen kombinálhatóak és bármilyen eseményen megállják a helyüket.

„Egy olyan kollekciót szerettem volna megálmodni, ami megoldást nyújt a nyári eseményekre, miközben időtlen is” – meséli Cselényi Eszter tervező. A szoknyát kiválóan lehet kombinálni egy egyszerű inggel vagy pólóval, így ideális választás a munkahelyünkre is. Este elég a balerinacipőt magassarkúra cserélni, és indulhatunk színházba, vagy egy koktélra a barátnőkkel.

„A kollekcióim hús-vér nőknek készülnek, akik szeretik a divatot, de fontos számukra a praktikusság is. Szeretek ezért a klasszikus elemekbe és szabásokba egy kis csavart tenni, hogy a vásáróim egész nap különlegesnek érezhessék magukat” – mondja Eszter.  A kollekció darabjai 36-42 méretben érhetőek el, de mint minden Celeni kollekciónál, itt is lehetséges a személyre szabás.

szi-osszetartas-celeni-kapszulakollekcio

A női összetartás ereje

Eszter hisz a nők közötti összetartásban és egymás támogatásában. Ezért a kampányhoz négy csodálatos nőt kért fel, hogy ők viseljék elsőként a kapszulakollekció darabjait. A Margitszigeti Rózsakertben egy zártkörű esemény keretein belül Szilágyi SzilviCseh MyraKomáromi Csillu és Szűcs Ági mutatták be a darabokat.

szi-osszetartas-celeni-kapszulakollekcio

Tudatos tervezés

A kollekció egy további érdekessége, hogy a gyönyörű smaragdzöld anyagból készült darabok, úgynevezett „deadstock” anyagból, vagyis megmaradt anyagvégekből készültek. A könnyed, selyem hatású ruha újrahasznosított polieszterből van, az egyedi print pedig Portugálián készült Eszternek.

szi-osszetartas-celeni-kapszulakollekcio

A Celeni „hey June” kapszulakollekciójának darabjai limitált számban elérhetőek a Celeni showroomban és online.

Fotó: Celeni

Olvass tovább!