6 táska, ami tényleg minden alkalomra bevethető

2022. július 27.
Örök igazság, hogy a táska is öltöztet, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, mit szorongatunk a kezünkben. De ha ügyesen vásárolunk, akkor akár egyetlen modell is képes lehet arra, hogy feldobja a megjelenésünket minden helyzetben. Mutatunk pár jolly joker választást!

Évről évre egyre többször találhatjuk szembe magunkat a kapszulagardrób kifejezéssel, ami a praktikusság mellett fenntarthatóvá is teszi a ruhatárunkat: ha mindössze 30-40 dolgot – természetesen a fehérnemű kivételével – tárolunk a szekrényünkben. Vannak, akik ebbe a számba belekalkulálják a táskákat, a kabátokat, a sálakat, sőt az ékszereiket is.

Kapszulagardrób

A koncepció lényege az, hogy az ember kialakít egy alapruhatárat, amelynek minden elemét könnyedén és gyorsan variálhatja egymással. Ezzel pedig megkímélheti magát attól, hogy reggelente tanácstalanul álljon a sok év alatt felhalmozott holmija előtt, amely hirtelen mintha egyetlen ideális szettet sem tartalmazna.

Mi azt az álláspontot képviseljük, miszerint a táskáinknak is bele kell férnie ebbe a keretbe, ezért összegyűjtöttünk pár modellt, amelyeket gyakorlatilag akármilyen alkalomra magunkkal vihetünk.

Zara táska

Zara 32.995 Ft

MANGO táska

MANGO 19.995 Ft

Massimo Dutti táska

Massimo Dutti 27.995 Ft

FURLA táska

FURLA 193.000 Ft

Parfois táska

Parfois 7.995 Ft

Michael Kors táska

Michael Kors 104.000 Ft

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?