Katalin hercegné kedvenc fülbevalója meglepően olcsó és mindenhez passzol

2022. augusztus 19.
Visszafogott, mégis mutatós. Jól illik a lazán sportos, de a csinos, nőies megjelenéshez is. Ha pedig ez nem lenne elég, csupán néhány ezer forintba kerül. Hogy miről is van szó? Katalin hercegné egyik kedvenc fülbevalójáról, amit néhány kattintással akár te is megvásárolhatsz.
katalin-hercegne

Tekintettel arra, hogy hercegnéről, sőt a jövendőbeli királynéról beszélünk, ha úgy tartaná kedve, bátran vásárolhatna méregdrága új ékszereket és ruhákat minden egyes nyilvános eseményére. Cambridge hercegnéje azonban kifejezetten híres arról, hogy szereti a megfizethető darabokat, amelyeket probléma nélkül újra és újra előhúz a szekrényéből. Az egyik ilyen kedvenc alapdarabja az az Orelia London arany karika fülbevaló, amelyet Katalin néhány héttel ezelőtt, egy vitorlásversenyen is viselt.

katalin-hercegne

Katalin hercegnének elképesztően jól áll a hétköznapi, laza öltözet, ezt bebizonyította a vitorlásversenyen is. Az esemény alkalmából egy magas derekú, aranyozott gombokkal díszített rövidnadrágot és egy tengerészcsíkos pulóvert választott, kiegészítve egy fehér Superga tornacipővel. Ékszerek tekintetében is visszafogott volt: a zafír eljegyzési gyűrűje mellett mindössze ezt a bizonyos Orelia London fülbevalóját viselte.

katalin-hercegne

Katalin nem először választotta ezt a fülbevalót egy sporteseményre. 2021-es edinburghi látogatásuk alkalmával a hercegi pár egy jótékonysági teniszmeccsen vett részt, amikor is a hercegné egy krémszínű retró Ralph Lauren teniszpulóvert viselt egy fekete capri nadrággal, egy Superga sportcipővel – és természetesen az Orelia London fülbevalóval.

katalin-hercegne

És ugyancsak Orelia Londontól választott fülbevalót – csak egy kicsit nagyobb méretben – 2021 júniusában is, amikor a hercegné Jill Biden oldalán meglátogatott egy iskolát. Ez alkalomra Katalin egy csinos McQueen midi ruhával és egy L.K Bennett táskával párosította a jól bevált fülbevalót.

katalin-hercegne

Ha te is azonnal beleszerettél Katalin egyszerű, de nagyon is mutatós karika fülbevalójába, akkor van egy nagyon jó hírünk! A hercegné által is viselt Orelia London Chain Huggie Hoops mindössze 18 dollárba, tehát kicsit több mint 6800 forintba kerül, és az arany mellett kapható ezüst és rozéarany kivitelben is. Ezen az oldalon néhány kattintással meg is vásárolhatod.

Fotó: Getty Images