Katalin hercegné készítette Kamilla születésnapi fotóját

2022. július 07.
Lassan átveszi a királyi család hivatalos fotósának munkáját Katalin hercegné. Három gyermekéről már számtalan fotót készített a hercegné, melyek közül sokat meg is osztott a nyilvánossággal, ám most egy újabb családtag hivatalos fotóját is ő készítette. Kamilla hercegné születésnapi képeit is ő lőtte.

A Country Life magazin címlapfotójaként debütál a Kamilla hercegné 75. születésnapja alkalmából Katalin által készített kép, melyen valóban jól néz ki Károly herceg felesége. „Cornwall hercegnéjének 75. születésnapja és a magazin 125. születésnapja alkalmából a hercegné vendégszerkesztőként vett részt a lap készítésében” – áll a Country Life közösségi oldalán megmutatott fotó mellett, ahol azt is kiemelték, hogy a remek fotót Kamilla hercegnéről maga Katalin hercegné készítette, akit Kamilla kért fel erre a feladatra. 

katalin-kamilla-fotozas

Sőt, a címlapfotón túl abba is bepillanthatunk, hogy zajlott a fotózás, amikor Katalin a képeket készítette férje mostohaanyjáról. 

katalin-kamilla-fotozas

Idén ez már a második magazinfelkérése Kamilla hercegnének. Legutóbb a British Vogue-nak adott interjút, melyben arról is beszélt, milyen a házassága Károly herceggel. „Nem mindig könnyű, de minden nap eljön az a pont, ahol kompromisszumra jutunk. Néha úgy tűnik, hogy ez nem lehetséges, de ilyenkor is leülünk együtt, megiszunk egy csésze teát, és átbeszéljük a napot – mondta Kamilla. – Jó együtt lenni, amikor van egy kis időnk.”

„Tudjátok, az a kellemes érzés, amikor könyvet olvasunk ugyanabban a szobában, de az ellenkező sarokban – mondta Kamilla hétköznapjaikról. – Ez nagyon megnyugtató, kikapcsol, mert tudjuk, hogy nem kell mindig beszélni. Csak ülni és együtt lenni.”

Forrás: ET Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!