Ők Katalin hercegné legjobb barátnői, akik minden titkát ismerik

2021. július 04.
A hercegeknek, hercegnéknek is vannak barátaik, méghozzá nem is akármilyenek! Te tudod, kik Katalin hercegné legfőbb bizalmasai?

Az angol királyi család tagjai nincsenek híján a különleges barátoknak: Károly herceg jó barátja Rod Stewart, Harry herceg évek óta szoros kapcsolatot ápol Tom Hardyval, akivel ha tehetik, szívesen sportolnak együtt. Meghan Markle bizalmasa Priyanka Chopra színésznő és Serena Williams teniszező, Eugénia és Beatrix hercegnő pedig Ellie Gouldinggal találkozgat rendszeresen. Eddie Redmayne színész Vilmos herceg gyerekkori barátja, újonnan szerzett bizalmasai között pedig David Beckham neve is ott díszeleg. A világhírű focista felesége, Victoria Beckham Katalin hercegnével is jó viszonyt ápol, ám nem ő Katalin egyetlen barátnője. Megmutatjuk, kiket fogadott a bizalmába!

Ők Katalin hercegné legjobb barátnői

Lady Laura Meade (középen) és férje James Meade évtizedes barátai Katalinnak és Vilmosnak

Lady Laura Meade

Katalin hercegné és Vilmos herceg jó barátja Lady Laura Meade és férje, James Meade – Katalin és Laura már több mint 10 éve barátnők, ő lett Lajos herceg keresztanyja, férje pedig Sarolta hercegnő keresztapja. James, aki egy iskolába járt Vilmos herceggel, már korábban is fontos szerepet töltött be a hercegi pár életében, ugyanis egyike volt az esküvői tanúknak 2011-ben. Laura és James sok fontos eseményre meghívást kap, de a hétköznapokon is gyakran találkoznak. 

Ők Katalin hercegné legjobb barátnői

Sophie Carter (rózsaszín stólával a vállán) és Katalin szívesen járnak együtt teniszmeccsekre

Sophie Carter

A 37 éves Sophie Carter is hosszú ideje kitart Katalin mellett, többször felbukkant már vele különböző rendezvényeken. Mivel mindketten rajonganak a teniszért, gyakran járnak együtt meccsre Wimbledonba, de nem csak ez az egy kötelék fűzi őket össze: Sophie lett Sarolta hercegnő keresztanyja, és egy ideig együtt járt Vilmos herceg egyik legjobb barátjával, Thomas van Straubenzee-vel is. Sophie Carter testvére, Robert vette feleségül Katalin gyerekkori barátnőjét, Hannah Gillinghamet. 

Sophie minden évben meghívást kap Katalin születésnapi ünnepségére, de síelni is volt már a hercegi párral és gyermekeikkel. Amikor a nő kimondta a boldogító igent Robert Snuggsnak 2018-ban, a vendéglistára elsők között írták fel Katalin és Vilmos nevét, az akkor 3 éves Sarolta hercegnő pedig koszorúslányként volt jelen a szertartáson. A The Sun cikke szerint a tanítónőként dolgozó Sophie nemcsak Pippa Middleton esküvőjére kapott meghívást, hanem Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjén is jelen volt.

Ők Katalin hercegné legjobb barátnői

Katalin egykori osztálytársa, Emilia és férje David

Emilia Jardin-Paterson

Vilmoshoz hasonlóan Katalin is hozott magával barátnőket az iskolás évekből, közéjük tartozik Emilia Jardine-Paterson. Katalin egykori osztálytársa lakberendezőként és dizájnerként dolgozik, így örömmel segített a hercegi párnak mind norfolki birtokuk, mind londoni rezidenciájuk kicsinosításában. Egyesek szerint Emilia férje, David sem ismeretlen a hercegi párnak, ő ugyanis Vilmos herceggel koptatta együtt az iskolapadot.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?