Sztárgyerekek, akik még kiskorúként modellkedni kezdtek

2022. augusztus 11.
Vannak szakmák, amelyeknek nincs korhatára, így a divatiparban akár már 10 éves korukban befuthatnak a feltörekvő modellek, különösen akkor, ha hírességek gyermekeiről van szó.

A gyermekkori modellkedést tulajdonképpen a Hollywoodi karrierek (és úgy általában a szórakoztatóipar) előszobájának is nevezhetnénk, hiszen számtalan olyan A-listás világsztár akad, aki már egészen fiatalon különböző kampányokban pózolt a kamera előtt, majd évekkel később közönségkedvenc filmek és sorozatok szereplője lett, vagy kipróbálta magát énekesként. Gondolj csak Brooke Shieldsre, Robert Pattinsonra, Leighton Meesterre vagy Cara Delevingne-re!

Mindegyikükre igaz, hogy még jóval a nagykorúságuk előtt belekóstoltak a modellszakmába, és azóta már más területeken is befutottak. Egyszóval, egyáltalán nem vagyunk meglepődve azon sem, hogy a hírességek csemetéi közül sokan szerződnek gyermekként egy-egy divatmárkával vagy magazinnal, hogy már egészen korán nemzetközi ismeretségre tehessenek szert. Végtére is, a szüleik neve önmagában még nem garancia a sikerre.

Ava Phillippe

A modellkarrier kezdete: 18 éves korában

Ava Phillippe

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe idősebb gyermeke, Ava tulajdonképpen a születésétől kezdve a reflektorfényben élt, ezért szinte magától értetődő, hogy 18 éves korára már debütált is a Rodarte egyik kampányában. De könnyen megeshet, hogy hamarosan a filmvásznon is találkozhatunk vele…

Iris Law

A modellkarrier kezdete: 15 éves korában

Iris Law

Jude Law és Sadie Frost lánya még csak a 15. életévét taposta, amikor már a brit márka, az Illustrated People pizsamakollekciójának egyik modellje lett.

Willow Smith

A modellkarrier kezdete: 14 éves korában

Willow Smith

Jada Pinkett Smith és Will Smith lánya, Willow alig múlt 13 éves, amikor kiadta a Whip My Hair című bulihimnuszát és egyúttal a modellkarrierjét is berobbantotta, mivel olyan magazinokban szerepelt, mint például a Teen Vogue.

Lily-Rose Depp

A modellkarrier kezdete: 16 éves korában

Lily Rose Depp

Lily-Rose Depp számára minden adott volt a népszerűséghez, ugyanis olyan szülőkkel büszkélkedhet, mint Johnny Depp és Vanessa Paradis. 2015 óta pedig ő maga is aktívan dolgozik: az első munkáját az Oyster magazintól kapta.

Brooklyn Beckham

A modellkarrier kezdete: 16 éves korában

Brooklyn Beckham

Ami a géneket illeti, David és Victoria Beckham legidősebb fia kifejezetten szerencsés, ezért hamar fel is fedezték őt a The New York Times Style Magazine szerkesztőségében modellként.

Romeo Beckham

A modellkarrier kezdete: 13 éves korában

Romeo Beckham

Romeo még a bátyját is lekörözte, mert ő már 13 évesen beírta magát a divattörténelembe, hiszen szerepet kapott a Burberry egyik kampányában.

Kaia Gerber

A modellkarrier kezdete: 10 éves korában

Kaia Gerber

Cindy Crawford hasonmása, vagyis a lánya, Kaia Gerber már 10 évesen a Versace divatházzal dolgozhatott, ami – lássuk be – elég ikonikus kezdés a modellszakmában.

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?