Sztárok, akik kölcsönadták ikonikus ruháikat a lányaiknak

2022. május 31.
Velünk ellentétben a hírességek gyermekei nem mondhatják majd azt felnőtt fejjel, hogy „nincs egy rongyuk sem, amit felvehetnének”, hiszen megszámlálhatatlanul sok ruhát örökölnek a szüleiktől.

Míg mi valószínűleg csak álmodozhatunk arról, hogy egyszer kölcsönvehessünk akár csak egy dolgot a világsztárok gardróbjából, addig a gyermekeik gyakran egy ikonikus modellekkel teli, komplett ruhatárat örökölhetnek tőlük. Julia Roberts például eltette a legnagyobb kedvenceit lányának, Hazelnek, így többek között azt is, amiben átvehette az Oscar-díját a 2001-es gálán.

Julia Roberts

Katy Perry pedig még katalógust is vezet azokról a darabokról, amiket kislányának, Daisy Dove-nak akar ajándékozni, ha felnő. Ráadásul egy speciális raktárban tárolja őket és kínosan ügyel arra, hogy ennek a helyiségnek a hőmérséklete és páratartalma mindig megfelelő legyen. „Daisynek elég sok ruhája lesz” – jelentette ki. Ám még ezt a kollekciót is túlszárnyalhatja az, amit Sarah Jessica Parker gyűjtött össze, hiszen a színésznő MINDEN (!!!) egyes szettet eltett, amit a Szex és New York hat évadában és a két a mozifilm során viselt Carrie Bradshaw-ként. Egyszóval biztosak vagyunk abban, hogy ikerlányainak, Marionnak és Tabithának bőven lesz miből válogatniuk felnőttfejjel. A színésznő egy interjújában elárulta, évadonként és epizódok szerint gondosan szétválogatva tárol mindent.

Persze számtalan példát felsorolhatnánk arra is, amikor egy ismert ember gyereke VALÓBAN felvette az édesanyja egyik ruháját, és szerencsére ezekről az alkalmakról mindig készítenek fotót is a büszke (és elérzékenyült) hírességek. Mi pedig össze is gyűjtöttünk néhányat ezekből az anya-lánya ikerpillanatokból.

Brooke Shields és Rowan Francis Henchy

Brooke Shields és lánya

A kék lagúna sztárja azt a csodaszép piros modellt adta kölcsön a lányának, amit 1998-ban viselt a Golden Globe-gálán. „Azt hittem, az volt az én különleges estém, amikor jelöltként vehettem részt a Golden Globe-on, de semmi sem fogható ahhoz, hogy láthattam a lányomat, amint ugyanazt a darabot viseli a bálján” – írta az Instagram-oldalán.

Courteney Cox és Coco Arquette

Courteney Cox és Coco Arquette

Emlékszel még arra, hogy miben jelent meg a Jóbarátok sztárja Az utolsó dobás (Snake Eyes) című film premierjén 1998-ban? Ha nem, akkor engedd meg, hogy a lánya, Coco Arquette felfrissítse az emlékezetedet. „Nem vagyok az a típus, aki túlságosan ragaszkodik a dolgaihoz, de ez egy átkozottul jó vétel volt! 21 évvel később…” – viccelődött a színésznő a közösségi oldalán.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés

Kaia Gerber nem akárhogyan (pontosabban akármiben) ünnepelte meg a 18. születésnapját, hiszen újraalkotta édesanyja ikonikus szettjét 1992-ből.

Cindy Crawford az MTV Video Music Awardson 1992-ben

Angelina Jolie és Zahara Jolie-Pitt

Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt és Zahara Jolie-Pitt (

Angelina Jolie a gyermekeivel érkezett az Örökkévalók premierjére, akik a nagy este előtt szabadon garázdálkodhattak a sztár gardróbjában. Zahara Jolie-Pitt például elkérte tőle azt a pezsgőszínű Elie Saab ruhát, amit a színésznő 2014-ben az Oscar-átadóra vett fel. „Újrahasznosítottuk a régi dolgaimat” – emelte ki Angelina a bemutatón.

Angelina Jolie arrives a 2014-es Oscar-gála vörös szőnyegén


Fotó: Getty Images

Ezt se hagyd ki!