TOP 3 divattrend a londoni divathétről

2022. szeptember 24.
Divattrendek, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A New York-i után a londoni divathéten is bemutatták 2023 tavaszi–nyári kollekcióikat a divattervezők, melyek tovább pontosították a következő jó idős szezonra vonatkozó divat-előrejelzéseket.

Erdem / Paul & Joe / Molly Goddard – Fotók: Imaxtree

London bohém sokszínűsége ellenére is voltak visszatérő hatások és szabásvonalak, amikkel szívesen dolgoztak a tervezők, és amelyek a női test szépségét ünneplik és hangsúlyozzák. Érdemes időben eldönteni, teret adunk-e nekik ruhatárunkban, mert annyi biztos, hogy minden árszinten velük fogunk majd találkozni az üzletekben.

Muszlinhatás

Az áttetsző ruhák a New York-i kifutókat is ellepték, Londonban pedig további izgalmas változatban dolgozták fel a témát, mely láttatni engedi viselőjének minden porcikáját. A kollekciók minden muszlin eleme egész biztosan nem lesz a hétköznapi ruhatárak alapdarabja, ám érdemes ötletelni és komfortzónát tágítani, ugyanis plusz áttetsző rétegként tekintve a ruhákra egészen izgalmassá tudják varázsolni megszokott szettjeinket is.

Molly Goddard 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Helen Anthony 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Erdem 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Paul & Joe 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Alakkövetés

A női test alakját követő ruhák és szoknyák az idei trendek közt is ott vannak, gondoljunk csak a kötött ruhák népszerűségére, az egyenes szabásvonal pedig 2023-ban is velünk tart. Lehet zsákszerű vagy enyhén karcsúsított a modell, a midi és maxi fazonok pedig különösen kedveltek.

Erdem 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

16Arlington 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Chet Lo 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Paul & Joe 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Fűzők és fehérneműk

A fűző fazonú felsők az idei nyári divatot is meghatározták, és nem lesz ez másként jövőre sem. Sőt, a trend kibontakozik és ajánl mindent, amit csak fehérneműk ihlethet: kombinéruhákat, extrapici crop topokat, csipkés és szaténszépségeket.

Nensi Dojaka 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Erdem 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Christopher Kane 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Bora Aksu 2023 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Ezt olvastad már?