Rihanna bevállalta 2023 legmegosztóbb csizmáját

2022. augusztus 16.
Rihanna vagányabbnál vagányabb szettekben mutatkozik. Legutóbb például egy újabb merész lábbelivel „sétált be” a hírekbe.

Ha szokatlan lábbelikről van szó, Rihannára mindig lehet számítani, ha kell, elképesztő tűsarkakon egyensúlyozik, de a kevésbé esztétikus cipőktől sem riad vissza. Legutóbb egy Adidas x Balenciaga csizmaleggingsben kísérte el párját, A$AP Rockyt egy koncertre, nemrég pedig egy Y/Project csizmát viselt New Yorkban, a rekkenő augusztusi hőségben. A többféle színben és matériából gyártott csizma a brand 2023-as tavaszi–nyári kollekciójából való, sziluettje pedig szándékosan provokatív. „Mindig arra biztatjuk a vásárlóinkat, hogy élvezzék ki az egyes darabokat és játsszanak velük” – mondta Glenn Martens kreatív igazgató, aki hozzátette, a csizma kicsit olyan, mint a gótikus katedrálisok, a flamand hangulat, pont mint Brugge.

Rihanna a csizma velúr változatát viselte, amihez R13 farmerszoknyát és az amerikai rapper, RZA 2003-as, Birth Of A Prince albumával díszített pólót viselt. Vintage retikülje egy 1996-os Tom Ford anacondatáska, amit Rihanna stylistja, Jahleel Weaver a Lab2022-ban szerzett be. Az énekesnő a szettjét egy Briony Raymond karpereccel dobta fel, amin a Halak és a Mérleg, vagyis saját és A$AP Rocky csillagjegye látható.

Rihanna csizma

Rihanna csizma

Rihanna csizma

Rihanna csizma

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!