A valóságban is megnyílik a Jóbarátok ikonikus kávézója

2022. augusztus 31.
A Warner Bros. 2023-ban megnyitja az első hivatalos Central Perk kávézót, ami a Jóbarátok talán legikonikusabb helyszínének számít. További jó hír, hogy nem csak egyetlen kávézó lesz: a stúdió ugyanis máris teljes láncban gondolkodik.

2014-ben, a Jóbarátok 20. évfordulója alkalmából a Warner Bros. már előrukkolt egy pop-up  Central Perk kávézóval, most azonban állandó egységet, sőt, egy teljes láncot terveznek nyitni. Süppedős narancssárga kanapéjával, otthonos belső terével és persze az olyan elmaradhatatlan karakterekkel, mint az ott dolgozó Gunther, a sorozatbeli kávézó valószínűleg rengeteg rajongó szívébe belopta magát, és sokan vágyakoztak rá, hogy a valóságban is megszülessen a jól ismert tér.

Jobaratok-kavezo-Central-Perk-Warner-Bros

A Warner Bros. egyelőre nem árult el túl sokat a projektről: annyit tudni, hogy első egységüket valamikor 2023-ban szeretnék megnyitni. A stúdió addig is kijött egy különleges weboldallal, ahol Jóbarátok-tematikájú szemes, őrölt és kapszulás kávékat lehet rendelni, amíg várjuk, hogy beülhessünk Joey, Phoebe, Monica, Ross, Chandler és Rachel kedvenc helyére.

Forrás: Mental Floss Fotó: Getty Images

Olvass tovább!