Nőies bokacsizmák a hétköznapokra, amik biztosan nem mennek ki a divatból

2022. október 04.
Trendbiztos fazonok, kényelmes kialakítások – ezek a bokacsizmák egészen biztosan kedvedre valók lesznek.

Imádjuk a chelsea csizmákat, a bakancsok is levettek minket a lábukról a maguk bumfordiságával, de lássuk be, nem minden hely és alkalom megfelelő rá, hogy élvezzük kényelmüket. Irodai környezetben a dress code könnyen kiütheti őket a nyeregből, és esti alkalmakra sem bizonyulnak a legnőiesebb választásnak. De mit vegyünk fel helyettük, ha a körömcipőhöz már hűvös az idő? Hát egy elegáns bokacsizmát!

Fotó: Melodie Jeng/Getty Images

Fárasztó napokra és hosszabb gyaloglásokhoz a tömbsarkú bokacsizmák lesznek a nyerő választások, középmagas sarokkal kombinálva biztos pontjai lehetnek a cipőarzenálodnak. Jól variálhatók szoknyákhoz, nadrágokhoz, elegánsabb és casual munkhelyi szettekhez. Vagány verziói a western stílusú bokacsizmák, érdemes próbát tenni velük, illik-e hozzánk a trend.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images

Tűsarkakon talán nem mindegyikünk jut el a világ végéig, ám megkövetelheti az alkalom vagy a hangulatunk, hogy felturbózzuk szettünket egy kecses bokacsizmával.

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

A butikok és webshopok sem szenvednek hiányt bokacsizmákban, mutatjuk, milyen fazonokkal készültek a legnépszerűbb márkák az őszi–téli szezonra.

Kincsem 24 990 Ft

Coach 295 £

CCC 49 995 Ft

Vagabond – answear.hu 66 990 Ft

Deichmann 22 990 Ft

Karl Lagerfeld

Tamaris 42 990 Ft

Musette 209 €

Kazar 154,99 €

ECCO 54 995 Ft

Ezt olvastad már?