Új fejezet nyílik az Anna Daubner életében: Különleges darabok jönnek az új szezonban

2022. október 15.
Az idei, 2022-es év elején az Anna Daubner márka világába a tervező bevezette a nagy kollekciókon belüli fejezeteket, melyek kisebb részletekre osztják a szezont. Így nem meglepetés, hogy az idei ősz és tél legújabb darabjait is két fejezet keretében mutatják be. A 2022-es őszi–téli kollekció neve nem más, mint The Cabinet of Curiosities, azaz Ritkaságok Szekrénykéje.

Az őszi–téli szezon során a Cabinet of Curiosities nemcsak a kollekció nevét, hanem egyben inspirációját is adta. A tükörfordításban Érdekességek és ritkaságok szekrénykéje már a 16. század óta rejtett igazán különleges ritkaságokat. Ezekben a gyűjteményekben nemcsak kutatók fedték fel a még ismeretlen tárgyakat a világ számára, hanem a kor vagyonos családjai is státuszszimbólumként igyekeztek minél egyedibb kincseket gyűjteni. Ásványok, ritka bogarak, korallok vagy ősi ereklyék kerültek üvegezett szekrényekbe, melyek sokszor egész szobákat töltöttek meg.

fejezet-anna-daubner-vault

A kollekció tervezése során Anna visszagondolt gyerekkorában gyűjtött érdekes falevelekre, virágokra vagy pillangókra. Különleges becsben tartott apró, csillogó ékszerek, örökölt ruhadarabok és féltve őrzött kincsek szolgáltak inspirációként, melyek találkoztak a felnőttkori antikvitások, érdekes természeti kiállítások, kalandozások és izgalmas rejtvények szeretetével.

A Cabinet of Curiosities a márka világában egy olyan hely, ahová a tervező összegyűjtötte mindazt, ami számára fontos és igazi értéket képvisel. Legyenek ezek inspiráló szavak, a márkára jellemző színek és azok az ikonikus Anna Daubner-sziluettek, amelyek minden gardrób ékkövei lehetnek.

Az első fejezet a The Vault nevet kapta. Az októberben megjelenő kollekcióhoz két minta készült, melyek kincses trezorként fedik fel előtted a szezon titkait. A Flawless printet az Anna Daubner márka történetének hívószavai, ikonikus szlogenjei és legfontosabb értékei inspirálták. A printen megtalálhatjuk az évek óta kedvenc No risk No magic szlogent, a Girlpower Club által inspirált, motiváló Girlpower, Confidence, Winner és Kindness szavakat, de persze az elmaradhatatlan Thank you but no thank you feliratot is. Olyan ez, mint egy személyes gyűjtemény, amiben a szavak a kincsek, így magadon viselheted mindazt, ami értékesek számodra. Legyenek ezek az inspiráló szavak vagy pedig az a tudat, hogy magyar tervező munkáját viselheted a hétköznapokban és a különleges eseményeken is.

A Cabinet of Curiosities igazi esszenciáját az üvegbúra alatt elhelyezett igazi ritkaságokat, gyönyörű pillangókat és különleges kagylóhéjakat ábrázoló Curiosity mintába rejtették el. A tengerkék szín és a minták finom, aprólékos kidolgozásának köszönhetően egy igazi elegáns minta született. Lapozz a következő fejezetre, és fedezd fel az Anna Daubner márka legújabb kincsestárát!

36 fotó megtekintése

Fotó: Expo Studio, Komróczki Dia Utómunka: Sutus Fanni Smink: Leányfalvi Vanda Fodrász: Vincze Lina Model: Virág, Artmodels

Olvass tovább!