6 millióan imádják ezt az egyszerű Zara szettet a TikTokon

2022. október 26.
A TikToknak tényleg elképesztő trendcsináló ereje van: most egy egyszerű, varrás nélküli fast fashion együttest kaptak fel, úgy, hogy a darabot bemutató videók már közel 6 milliós megtekintésnél járnak.

Idén ősszel ne lepődjünk meg, ha sok nőn látjuk majd visszaköszönni ugyanazt a Zara együttest. A TikTokon ugyanis elképesztően nagyot fut a Zara Seamless kifejezés – olyannyira, hogy a szettet szerepeltető videók már több mint 5,7 milliós megtekintésnél járnak.

zara-szett-tiktok-6-millio

A Zara új szettje egy hosszú ujjú felsőből és egy leggingsből áll, és jelenleg négy színben (fekete, krém, rozsdabarna és pasztellzöld) kapható. A bordázott anyagú darabok különlegessége, hogy varrás nélkül készültek, de a felső szabása is érdekes: a crop fazonú top a fűzők formájából inspirálódott, bár ez a darab nem szorítja, hanem kényelmesen öleli a felsőtestet.

zara-szett-tiktok-6-millio

zara-szett-tiktok-6-millio

A TikTok kreátorai számos különböző outfitben megmutatták már az együttest: leginkább sportos vagy lazább szettekben viselik, gyakran kombinálják sportcipővel és a még mindig divatos pufimellényekkel. Ha szeretnénk mi is a legújabb TikTok-trendek szerint öltözködni, nem árt sietnünk – ilyen tempó mellett szinte biztos, hogy néhány nap alatt kifosztják majd az üzleteket.

zara-szett-tiktok-6-millio

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Zara

Olvass tovább!