A saját múltjából építkezik a TOMCSANYI az idei őszi–téli kollekciójában

2022. november 20.
10 év hosszú idő egy fiatal divatmárka életében. A TOMCSANYI 2012 óta hosszú utat tett meg, felnőtt, tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtak, amelyek azzá tették őket, akik ma lehetnek.

A TOMCSANYI 2022-es őszi–téli kollekciója egy pillanatfelvételbe rögzített visszatekintés a divatmárka elmúlt tíz évére. Nem egy hagyományos, egyetlen inspiráció köré épített kollekció, hanem benyomások és emlékek felelevenítése régi kedvenc printek és fazonok újragondolásával.

tomcsanyi-oszi-teli-kollekcio

Az eredetileg a 2014-es őszi–téli kollekcióban, pasztellárnyalatokban, selyemből készült fazonokon megjelenő sífelvonós minta most neonszínekben éled újjá újrahasznosított poliészterből készült pufidzsekiken, mellényeken és szoknyákon. A szezon egyik kedvenc printje, a totem pedig több régi kollekció elemeiből építkezik – a teniszlabda és a műanyag szék például a 2018-as tavasz–nyári teniszes mintából származik, a szotyi pedig a 2020-as őszi–téli szezon nyomataiból.

A kollekció összes mintája és fazonja a múltból táplálkozik, ugyanúgy, ahogy maga a TOMCSANYI is a korábbiak folyamatos fejlesztése és megújítása.

38 fotó megtekintése

 

Olvass tovább!