A VIKTORIAVARGA új kollekcióját a főváros ihletette

2022. október 30.
A VIKTORIAVARGA márka új, őszi–téli kollekciója ismét lenyűgöző színeket hoz magával. A legújabb kollekció, amelyet Budapest városa ihletett, a színek találkozása, kontrasztja és egyensúlya.

Gyönyörű, változatos, nyüzsgő, sokszínű és egyéni. Kitalálod melyik városról mondható el mindez? Kétség nem férhet hozzá: Budapest a világ egyik legszebb fővárosa. A VIKTORIAVARGA legújabb kollekcióját pedig pont ez a budapesti nyüzsgés és sokszínűség inspirálta. A város fekvése, természeti értékei és építészete egyedülállóvá teszik: és akkor még nem beszéltünk regényes múltjáról.

viktoriavarga-budapest-fovaros-kollekcio

A város felfedezése során úgy érezhetjük, mintha egy időutazáson vennénk részt, hiszen Budapest minden kerülete, utcája más-más korszakot, stílust és történetet képviselnek. Minden boltív, oszlop, kapu, park, híd, különböző építészek ideáit hordozzák.

Az új őszi–téli kollekcióban is a különböző darabokon megjelenő kézzel festett geometrikus nyomatok tükrözik a város építészeti elemeit és ezen minták alkotják a kollekció esszenciáját. Inspirációként szolgáltak még két híres és különleges festőművész, Vaszary János és Tihanyi Lajos alkotásai is.

A jól megszokott módon most is a széles színpaletta dominál. Sőt, felfedezhetünk új, váratlan színkombinációkat is. A márkára jellemző módon a kollekció változatos, rétegezhető, egész nap hordható és nagyon kényelmes darabokat tartalmaz. A merész, túlzó vonalak és sziluettek kulcsfontosságúak ebben a szezonban. A VIKTORIAVARGA védjegyeként szolgáló Signature pom-pom technika és a szalagfűzés látványos technikája most sem maradhatott el.

A VIKTORIAVARGA BUDAPEST divatmárkát vibráló és élénk színek jellemzik, melyeket kifinomult szabásvonalak ötvöznek és nőies eleganciát keltenek életre. Az egyedi darabok játékosak, életörömöt sugároznak, energiával töltik fel viselőiket. Elegánsak, hordhatóak, mégis egyedi, szemet gyönyörködtető sziluettekkel, amelyek akár egész napos viseletként is kiválóan funkcionálnak. A darabok légiességet sugároznak, mégis bennük rejlik a városi nő eleganciája és ereje.

20 fotó megtekintése

Mottója szerint: „Színekbe öltöztetik az életet.” A tervező, Varga Viktória a ruháival szeretné arra inspirálni a nőket, hogy legyenek bátrak, vállalják önmagukat és nőiességüket, valamint hordjanak színeket, hiszen egy jól eltalált árnyalat kiemeli a szépségüket és erősíti kisugárzásukat.

Olvass tovább!