Kim Kardashian is elnézést kért a Balenciaga szadomazo gyerekkampánya miatt

2022. november 28.
Kim Kardashian azt mondta, sokkolta és felháborította a Balenciaga kampánya, amiben kisgyerekek BDSM-ihlette szettekbe öltözött játékmackókkal pózolnak.

Kim Kardashian november 27-én az Instagramján reagált a Balenciaga botrányos kampányára, amit azért érzett szükségesnek, mert rendszeresen kollaborál a luxusmárkával. „Az elmúlt napokban csendes voltam, de nem azért, mert ne háborított volna fel a Balenciaga friss kampánya. Egyszerűen szerettem volna előbb egyeztetni a csapatukkal, hogy megpróbáljam megérteni, hogyan fordulhatott elő ilyesmi” – magyarázta a realitysztár oldalán.

kim-kardashian-marilyn-monroe-ruha

Kim Kardashian a divatmárka sokakat felháborító kampányára utalt, amelyben a Balenciaga BDSM-ihlette szettekbe öltöztetett plüssállatokat adott a gyerekmodellek kezébe. Kim Kardashian hozzátette, négygyermekes anyaként őt magát is megrázták ezek a zavarba ejtő képek, és a gyermekek biztonságát mindennél fontosabbnak tartja.

Korábban már a Balenciaga is elnézést kért a kampány miatt, amiben még egy gyerekpornóval kapcsolatos bűntény bírósági leiratát is elhelyezték. A divatház azt is hozzátette, hogy a nevük alatt publikált kampányhoz nem adtak hivatalos engedélyt, ezért jogi lépésekre készülnek.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!