Pete Davidsonnak nem sikerült megszereznie Kim Kardashian számát

2022. november 17.
Pete Davidson feltűnt a The Kardashians sorozat második évadában, és elmesélte, hogyan kosarazta ki őt Kim a 2021-es Met-gálán.

Bár Pete Davidson és Kim Kardashian már egy ideje szakítottak, csak most került adásba a The Kardashians második évadának az a része, amiben az SNL humorista is debütált a realitysztár oldalán. Az epizód bemutatta az expár közös estéjét a 2022-es Met-galán, de arról is megemlékeztek, hogy mi történt a 2021-es gálán – ahol Kim durván kikosarazta Pete Davidsont.

pete-davidson-kim-kardashian-telefonszam-met-gala-kesztyu

Davidson elmondása szerint, amikor a gálán elkérte Kim telefonszámát, a celeb kedvesen azt mondta, hogy sajnos most nem tudja beírni a férfi telefonjába, ugyanis kesztyű van rajta. Pete Davidson hozzátette, bár nyilván levette, hogy kifogásról van szó, nagyon értékelte, hogy Kim ilyen kedvesen utasította el, ügyelve rá, hogy ne bántsa meg őt.

A szakítás után most úgy tűnik, Davidson újra randizhat, méghozzá nem is akárkivel – Emily Ratajkowskival hozták hírbe, ezt pedig elsősorban Pete Davidson „nagykuki-energiájának” tulajdonítják az internetes szakértők.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!