Kim Kardashian elmesélte a gyerekének a fogantatásának éjszakáját

2022. november 24.
Minden kisgyerek életében eljön az időszak, amikor arról faggatja a szülőket, hogy hogyan jött a világra, vagy éppen hogy hogyan készül a kisbaba. Kim Kardashiannek mint anyukának most jött el ez a kínos alkalom, így North Westnek mesélnie kellett arról az éjszakáról, amikor 2012-ben teherbe esett vele. 

North West fogantatásának sztorijában több a divatszál, mint azt gondolnánk.

Kim Kardashian őszintén elmagyarázta North lányának a Hulu A Kardashians (magyarul A Kardashian-sztori  november 24-i epizódjában, hogy mi történt azon az éjszakán, amikor megfogant. Az epizódban Kim és a 9 éves lánya meglátogatta Olivier Rousteing tervezőt Párizsban, ott magyarázta el Kim, hogy Olivier-nek valószínűleg köze volt North West megfogantatásához.

kim-kardashian-north-west

„Northie, már kisbaba korod óta ismerem Oliviert – mondta Kim Northnak az epizód során. – És ő adta apának ezt a kék ruhát, amit apa nekem szánt. A születésed előtti évben volt a születésnapom, és akkor fogantál. A hasamba kerültél azon az éjszakán, amikor azt a kék ruhát viseltem.” Kim még azt is hozzátette, hogy „Olivier-nek lehet valami köze ahhoz, hogy miért vagy ezen a bolygón”.

És hogy North mit szólt? Figyelmesen hallgatta Kim magyarázatát és közben sült krumplit majszolt Franciaország fővárosában.

Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?