Kanye West meztelen fotókkal és pornóval zaklathatta az alkalmazottait

2022. november 23.
Állítólag Kim Kardashian meztelen képeit is mutogatta nekik.

Dagad a botrány Kanye West körül: korábbi alkalmazottak azzal vádolják a rappert, hogy pornót és az exfeleségről, Kim Kardashianról készült explicit tartalmakat mutogatott a munkatársainak, hogy így próbálja megfélemlíteni őket.

kanye-west-meztelen-fotok-porno-zaklathatta-az-alkalmazottait

A Rolling Stone magazin riportjából kiderült, hogy egy fiatal kreatív szakember elmondása szerint West egy 2018-as állásinterjún „nagyon személyes” tartalmakat mutogatott neki a realitysztárról. De nemcsak ő, hanem számos korábbi munkatársa szerint is gyakran beszélt pornóról és vetített ilyen témájú videókat a rapper az értekezletek során, a Yeezy csapatának pedig még saját szexvideóit is lejátszotta.

„A túlszexualizált viselkedés már a kezdettől fogva folyamatos volt” – mondta a rapper egyik korábbi, vezető beosztásban dolgozó alkalmazottja. A múlt hónapban maga West tett közzé egy olyan videót YouTube-on, amin pornót mutat az Adidas vezetőségének és erőlteti, hogy nézzék a videót. 

„Úgy érzem, ez egy olyan taktika volt, amivel megpróbálta betörni az embereket, és felépíteni a megingathatatlan hűséget, miközben próbára tette és lerombolta az emberek határait” – mondta az egyik korábbi munkatársa, míg egy másik alkalmazott arról számolt be, hogy West kifejezetten a női alkalmazottakat célozta meg zaklató viselkedésével. Sértő megjegyzéseket tett rájuk, az egyiküket egyenesen „kövér ribancnak” nevezte.

Az egyre botrányosabb módon viselkedő rapper korábban bevallotta, hogy pornófüggő, és megfogadta, hogy egy teljes hónapra felhagy a pornóval, a szexszel és a beszéddel, de ebben gyorsan kudarcot vallott.

Forrás: Rolling Stone, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!