Kiakadtak a vásárlók Kim Kardashian miniatűr bugyikollekcióján

2022. november 22.
A 14 dollárért, azaz nagyjából 6 ezer forintért kapható tangák olyan apróra sikerültek, hogy alig takarnak valamit.

A boltokba került Kim Kardashian Skims nevű márkájának legújabb kollekciója, aminek egyik darabja a „mindenkire passzoló mikrotanga” elnevezésű alsónemű. A bugyi neve egyáltalán nem túlzó: a tanga tényleg olyan apróra sikeredett, hogy alig takar el valamennyit a viselőjéből.

mikor-tanga

A tanga eredeti fotója a Skims weboldaláról

Bár a tanga anyaga a leírása szerint rendkívül rugalmas, és XXS-től egészen 4XL-es méretig kapható, a rajongók szerint biztosan nem fog passzolni minden alkatú és méretű nőre, ha a képen látható modellen is alig takar el valamit.

„Őrültség azt állítani, hogy ez a tanga mindenkinek jó.”

„Még a modellre sem illik, aki a képen viseli.”

„Ez nem egy tanga, hanem egy szemfedő” – ilyen és hasonló kritikák lepték el a Twittert a kollekció megjelenése után.

Nem ez az első alkalom, hogy Kim Kardashian Skims kollekciójának darabjai a életszerűtlen méreteik miatt felháborodást okoznak. Nemrég pont a húga, Khloé vetette Kim szemére, hogy a Skimsnél mennyire irreálisan vékonyra szabják a bodyk alsó részét. „Azért gúnyolódtok rajtam, mert nagyobb a vaginám, mint a legtöbbeknek” – mondta Khloé a Keeping Up with the Kardashians egyik részében a nővéreinek, majd hozzátette, milyen problémásnak tartja, hogy a Skims bodyk alját csak egy vékonyka anyag tartja. „Csak azért van ott az a vékony rész, hogy éppen eltakarja a csiklómat? Ennél azért kicsit több anyagra és szélesebb szabásra lenne szükség.”

Fotó: Skims

Olvass tovább!