Játékra invitál a CUKOVY legújabb kollekciója

2022. december 03.
A CUKOVY a városi felfedezők számára tervez könnyen variálható, egyedi kabátokat. A kortárs magyar tervezői márka legújabb kollekciója lecsatolható, többféleképpen párosítható elemekkel debütált, így minden darabja sokoldalúan kombinálható.

„Egyre nagyobb hangsúly kerül a gyakorlatiasságra az életünkben, így erre az igényre reflektál a legújabb kollekciónk is. Olyan nők számára tervezem a kabátokat, akik szeretnék felfedezni és megélni gyengéd, belső énüket, de mégis felvértezve, erős egyéniségként néznek szembe a mindennapokkal” – emelte ki Poprádi Flóra, a CUKOVY tervezője és kreatív igazgatója.

cukovy-legujabb-kollekcioja

A márka legújabb kollekciója a variálhatóságot helyezi előtérbe: moduláris elemekkel, lecsatolható részekkel és sokoldalú dizájnnal találkozhatunk. Az új fazonokat a korábbiakhoz képest lazább szabásvonalak, földszínek és melegebb árnyalatok jellemzik. A matt és fényes anyagok merész kombinációi mellett a kollekcióban továbbra is jelen van a „jövő iránti nosztalgia” mint inspirációs forrás. 

A CUKOVY a kényelemre, fenntarthatóságra, tartósságra és a játékosságra fókuszál. A márka termékeit Magyarországon tervezik és készítik helyi művészekkel és beszállítókkal, kizárólag magas minőségű, olasz anyagokból és libatollból. A termékpaletta leginkább pufidzsekikből, kabátokból és kiegészítőkből áll. A CUKOVY cserélhető elemekkel, ujjakkal és kapucnikkal játékra invitálja viselőit. 

A magyar márka új kampányfotóit 3D testszkenneléssel készítette Hannah Coen 3D-s művész, Poprádi Flórával, a CUKOVY kreatív igazgatójával karöltve. A kollekció így nem csak új virtuális terekben mutatkozik be, izgalmas, friss energiákkal is találkozhatunk a termékekhez fejlesztett környezetben. A kollekció termékei elérhetőek a cukovy.com-on, valamint a CUKOVY Studióban (1051 Budapest, Október 6. utca 24.).

23 fotó megtekintése

A CUKOVY

A 2014-ben Tálosi Lívia által alapított CUKOVY magyar kortárs divatmárka, amelynek termékeit a fenntarthatóság, tartósság és játékosság jegyében készítik. Minden darab Magyarországon, magyar varrónők, művészek és beszállítók munkájával készül. A CUKOVY termékpalettája pufidzsekikből, kabátokból, mellényekből és kiegészítőkből (sapka, táska) áll. A márka egyediségét a kabátok cserélhető elemei (ujjak, kapucnik) adják, amelyekkel számtalan verzióban párosíthatjuk a termékeket. A CUKOVY kollekciókat az élénk színek, részletes kidolgozás, valamint a laza vonalvezetés jellemzik. A termékek természetes, prémium OEKO-TEX minősítésű anyagokból, újrahasznosított textíliákból készülnek.

Olvass tovább!