Te már láttad Katalin hercegné második menyasszonyi ruháját?

2022. szeptember 01.
A cambridge-i hercegné és férje bár már tizenegy éve házasok, és az esküvőn készített képek keresztül-kasul bejárták a világsajtót, Katalin kettes számú menyasszonyi ruháját sokan csak most látják először.

Kate Middleton és Vilmos herceg 2011. április 29-én, az egész világ szeme láttára fogadott örök hűséget egymásnak, és bár a pompás eseménynek már több mint tíz éve, az esküvőnek vannak olyan részletei, amelyekről eddig csak kevesen tudtak. Nemrég derült fény például arra, hogy Katalin hercegnének a ceremónia után volt egy váltóruhája, ami ugyancsak álomszép tervezést rejt.

Károly herceg londoni rezidenciáján, a Clarence House lépcsőjén készített fotókon látható, ahogy a hercegné egy A-vonalú, mélyen dekoltált selyemruhában vonul, amihez fehér kardigánt és fényesen csillogó övet visel, hogy részt vegyen Erzsébet királynő Buckingham-palotai fogadásán, ahova mintegy 650 vendég volt hivatalos. Katalin hercegné második ruháját, amit az elsőhöz hasonlóan Sarah Burton tervezett az Alexander McQueennél, nem tudták lefényképezni a fotósok, mindössze egy-két kép készült róla.

„Imádtam elkészíteni a ruhát, szívünket, lelkünket beleadtuk – nyilatkozta a tervező. – Tisztelem ennek a szép projektnek a bensőséges természetét, és tisztelem a barátságokat, amelyek a munka során szövődtek. Egy ösztönös, intelligens és fantáziadús fiatal nő vágya egy gyönyörű menyasszonyi ruhára – vagy bármilyen ruhára – a világ legtermészetesebb dolga. Megtiszteltetés számomra, hogy vállalhattam a kihívást. Mindig hálás leszek ezért.”

Katalin hercegné

Katalin hercegné

Forrás: Brides Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!