Katalin és Meghan hecegné ugyanazt a ruhát viselték – Kinek állt jobban?

2022. december 20.
A ruha alkotója szeretné emlékeztetni őket, hogy talán több a közös bennük, mint gondolnák.

Harry és Meghan Netflixes dokumentumfilm-sorozata után Diane von Furstenberg divattervező az Instagramon emlékeztette az embereket arra, hogy Vilmos és testvérének családja nem is különbözik egymástól annyira – sőt mindkettőjük felesége ugyanazt a DVF ruhát viselte, csak más-más alkalmakra.

katalin-meghan-ugyanabban-a-ruhaban

„Egyszer régen két gyönyörű nő feleségül ment két kedves és jóképű herceghez… (itt mindkettő ugyanazt a Zorita nevű DVF ruhát viseli). Békét és szeretetet kívánok mindannyiuknak az új évre!” – írta Instagramon a 75 éves divatlegenda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diane von Furstenberg (@therealdvf) által megosztott bejegyzés

Meghan 2012-ben Los Angelesben, az USA Network rendezvényén viselte a tengerészkék ruha mini változatát, amihez egy nude magas sarkút választott. A színésznő ekkor még a Suits című sorozatban játszott és együtt volt exférjével, Trevor Engelsonnal.

Két évvel később Katalin is ezt a ruhát viselte, de ő a földig érő fekete változat mellett döntött. Haját laza kontyba tűzte és gyémántokkal díszített fülbevalót viselt a londoni Palladium Színházban megrendezett Royal Variety Performance eseményére. A walesi hercegnének annyira megtetszett ez a ruha, hogy egy barátja esküvőjén ismét ezt vette fel egy hónappal később, majd 2017-ben az Anna Freud Központot ünneplő gálavacsorán, valamint Erzsébet királynő és Fülöp herceg 70. házassági évfordulós vacsorájára is erre esett a választása.

„Reméljük, hogy a ruha segít elhozni a békét közéjük!” – írta egy kommentelő, akivel többen is egyetértettek.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!