6 előnytelen ruhaválasztás a sztároktól 2022-ben

2022. december 26.
Fodrok, neonszínek, gyűrött anyagok és zoknik – csak egy kis ízelítő 2022 legrosszabb sztárszettjeiből. Görgess a részletekért!

Lizzo

Lizzo általában lenyűgöző szettekben szokott ragyogni, azonban az MTV Video Music Awards eseményére ebben a Jean Paul Gaultier ruhában (vagy óriás lepedőben) jelent meg.

Az amerikai énekesnő általában lenyűgöző szettekben szokott ragyogni, azonban az MTV Video Music Awards eseményén ebben a Jean Paul Gaultier ruhában (vagy óriás lepedőben) jelent meg. Habár az estélyi színe és anyaga izgalmas harmóniát alkotnak Lizzo bőrtónusával, a gyűrött textilfelhő egyszerűen nem áll előnyösen rajta.

Rita Ora

A "heroin chic" egyre több irányzatban kezd visszaköszönni a divat világában - ezt Rita Ora szettje is jól bemutatja, amit a British Fashion Awards eseményén viselt.

A „heroin chic” egyre több irányzatban kezd visszaköszönni a divat világában – ezt Rita Ora szettje is jól mutatja, amit a British Fashion Awards eseményén viselt. A kiszőkített szemöldök és a Nensi Dojaka ruha sem kedvez igazán az amúgy csoda szép énekesnőnek.

Jessica Wang

A flitterek, a felső szabása, a kesztyű, a zokni és platform cipő kombinációja...nem ez lesz a kedvenc outfitünk Jessica Wangtől.

Nem is tudjuk, hol kezdjük ennek a Marc Jacobs szettnek az elemzését. A flitterek, a felső szabása, a kesztyű, a zokni és platformcipő kombinációja… nem ez lesz a kedvenc outfitünk Jessica Wangtől.

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly híres a meghökkentő stílusáról, viszont ez a Dolce & Gabbana öltöny kissé túllőtt a célon.

Az énekes híres a meghökkentő stílusáról, viszont ez a Dolce & Gabbana öltöny kissé túllőtt a célon. Van aki szerint voodoo-babára hasonlított, de a legtöbben egy tengeri sünre asszociáltak Machine Gun Kelly AMA-szettje kapcsán.

Jessica Chastain

Az előzőekben már láthattuk, hogy a lila szín egyszerűen hódított 2022-ben, azonban nem mindenki bőrtónusával alkot jó párost - ezt Jessica Chastain esetében is megfigyelhető.

Az előzőekben már láthattuk, hogy a lila szín igencsak hódított 2022-ben, azonban nem mindenki bőrtónusával alkot jó párost – ez Jessica Chastain esetében is megfigyelhető, nem beszélve a ruha fodrairól. Még jó, hogy a színésznő gyönyörű alakja így is megcsodálható volt.

Shay Mitchell

Shay Mitchell a British Fashion Awards eseményén viselte ezt a fodrokkal és rétegekkel teli neon ruhát.

A Pretty Little Liars sztárja a British Fashion Awards eseményén viselte ezt a fodrokkal és rétegekkel teli, neonszínű ruhát. A szett mindenképpen merész, de se a szín, se a szabás nem kedvez a színésznőnek.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!