Készülj a leárazásokra, 2023 divattrendjei már a boltokban

2022. december 27.
Sokat fogjuk még ezeket a divatdarabokat látni a következő hónapokban.

Bár még javában ünnepi lázban égünk, fél szemmel már a jövő évet kémleljük, hogy milyen fazonok, színek és ruhadarabok emelkednek ki és válnak meghatározó divattrenddé. Sejtéseink szerint az alábbi ötre eme dicső sors vár, érdemes őket időben megismerni, és akár már a leárazások alkalmával lecsapni néhány kulcsdarabra.

Fotók: Spotlight

Metálos ragyogás

Altuzarra ezüst ruha

Altuzarra – Fotó: Spotlight

A fénylő felületek nemcsak most, az ünnepi időszakban keresettek, de nagyon úgy tűnik, hogy a nyári nap ragyogását is ezek a kelmék fogják százfelé szórni. Divat lesz az arany, az ezüst, bátraknak talpig, egyébiránt akár csak a kiegészítők szintjéig érdemes lesz számolni velük.

Zara 11 995 Ft

Pinko 207 €

Y2K maxi szoknyák

Max Mara maxi szoknya

Max Mara – Fotó: Spotlight

A letisztult alapdarabok továbbra is hódítani fognak, az egyszerűség mellett azonban a jól szabottság is meghatározza őket. Kiemelkedik közülük az egyenes szabású maxiruhák divatja, ami a hétköznapi ruhatár változatosan kombinálható alapdarabja lehet. Látványát fokozhatjuk (és érdemes is fokozni) karakteres színválasztással, izgalmas szövetekkel, például szépen fénylő szaténnal.

Mango 9995 Ft

Gina Tricot – Zalando 13 990 Ft

Motorosdzsekik

Dion Lee motoros dzseki

Dion Lee – Fotó: Spotlight

Tavaszi kabátnak menő lesz motoros fazont választani, amik látványvilága egészen a versenypályákig ment, és vitte onnan a színeket és formákat magával. Élénk, akár neonszínű betétek, íves panelek és logók díszítik a dzsekiket, a vagányság hozzájuk kötelező alapelem lesz.

Bershka 13 995 Ft

Zara 19 995 Ft

Viva Magenta

Fiftymade pink szett

Fifitymade – Fotó: Spotlight

Nem mehetünk el 2023 hivatalos árnyalata, a Viva Magenta mellett sem. A Barbie-core vonulatot méltón viszi tovább, kellő energiával és intenzitással, ám széles körben jóval befogadhatóbb változatban.

Answear Lab 20 990 Ft

Reserved 8 995 Ft

Lezser farmerek

Bally farmer szett

Bally – Fotó: Spotlight

Akár a frissen visszatért csípőfazonokat, akár a magas derekú farmereket nézzük, a széles nadrágszár alapelem lesz jövőre is. A skinnyk ellenpontjaként tartja magát a relaxed, a kozmopolita ruhatár tökéletes basic darabja lehet.

Baum und Pferdgarten – Spark Le Monde 65 990 Ft

Levi’s 29 679 Ft

Ezt olvastad már?