Ez lesz 2023 legmenőbb hajszíne

2022. december 06.
A legmenőbb fodrászok és stylistok egyöntetű véleménye szerint az úgynevezett "winter gold" vagyis téli arany lesz 2023 abszolút trendszíne. De mi is ez az árnyalat, és hogyan érhetjük el?

Örülhetnek a barna hajúak, a jövő év legmenőbb hajszíne ugyanis egy barnás árnyalat lesz! A winter gold vagyis téli arany alapvetően egy hűvösebb, bársonyos barna szín, amit finom, természetes hatású arany tincsekkel dobnak fel. Fontos, hogy a melírhez hasonlító színezés tényleg aranyszínű legyen, ne vöröses vagy narancsos árnyalatú. Természetesen szőkék is kipróbálhatják a trendet, nekik csak annyi a dolguk, hogy szőke hajúkat még aranylóbb árnyalatokkal színezzék.

A hajszín mellett már olyan divatdiktátor sztárok is letették a voksukat, mint Hailey Bieber, Kaia Gerber vagy épp Zendaya. A finom aranyos árnyalatok nagyon jól állnak a természetes barnáknak, hiszen minden bőrtónust kiemelnek, természetes, mégis különleges hatást eredményeznek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

A trend egyébként a 2022-es „expensive brunette” hajszín továbbfejlesztése – a 2023-as winter gold trend egy kicsit visszafogottabb és ragyogóbb hatást eredményez majd. A szakértők szerint ezt a hajszínt, ha tehetjük, inkább profikkal készíttessük el – az aranyló kiemeléseket kérjük a fejünk tetejére és az arcot körülölelő tincsekre, a legideálisabb festési módszer pedig balayage technika lehet.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!