Lehet egy ősz hajú nőnek hosszú haja? Helen Mirren szerint igen

2022. július 14. |

Ezúttal megmutatta, milyen egy tökéletes középválaszték. Ám Helen Mirren nemcsak ebben adott leckét, hanem azt is megmutatta, hogy attól még, hogy ősz a hajunk, nincsenek tiltott frizurák vagy tabuk. Mindent lehet, amit csak szeretnénk!

Volt egyszer egy társadalmi sztereotípia, miszerint ahogy egy nő öregszik, el kell fogadnia a tényt, hogy már csak rövid és egyszerű frizura való neki. Szerencsére ezek az idők elmúltak, és az olyan színésznők, mint Sarah Jessica Parker, Andie MacDowell és a nagyszerű Helen Mirren újra és újra bebizonyítják, hogy az ezüstös fürtök elképesztően látványosak lehetnek.

A legutóbbi példa erre a 76 éves Helen Mirren újabb frizurakölteménye, melyet a Dolce & Gabbana Alta Moda haute couture show-ján viselt Szicíliában, ahol nem mellesleg a divatház több lélegzetelállító kreációját is bemutatta. 

helen-mirren-dolce-gabbana-frizura

A szemkápráztató kék mintás sifonruha volt az első, amit Helen Mirren viselt, egy technicolor-csíkos estélyi a második, amit egy egyszerűségében nagyszerű hajjal tett még látványosabbá, kiemelve egészséges, ragyogó arcbőrét.

helen-mirren-dolce-gabbana-frizura

Először is a középválaszték ragadta meg a figyelmet, majd Mirren két oldalt alacsony lófarokba kötött haja, amit a nyakszirtjénél rögzítettek. Remekül érvényesült a színésznő fehér hajszíne ezzel a frizurával, amit a terrakotta rúzs csak még jobban kiemelt.

helen-mirren-dolce-gabbana-frizura

Lassan kész tanulmánykötetet lehet összeállítani a Helen Mirren által viselt frizurákból, amik áttörik az ősz hajból készített frizurák határait. Biztosan beszereznénk egyet, ha valóban megjelenne.

Forrás: British Vogue Fotó: Dolce & Gabbana

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok