Lehet egy ősz hajú nőnek hosszú haja? Helen Mirren szerint igen

2022. július 14.
Ezúttal megmutatta, milyen egy tökéletes középválaszték. Ám Helen Mirren nemcsak ebben adott leckét, hanem azt is megmutatta, hogy attól még, hogy ősz a hajunk, nincsenek tiltott frizurák vagy tabuk. Mindent lehet, amit csak szeretnénk!

Volt egyszer egy társadalmi sztereotípia, miszerint ahogy egy nő öregszik, el kell fogadnia a tényt, hogy már csak rövid és egyszerű frizura való neki. Szerencsére ezek az idők elmúltak, és az olyan színésznők, mint Sarah Jessica Parker, Andie MacDowell és a nagyszerű Helen Mirren újra és újra bebizonyítják, hogy az ezüstös fürtök elképesztően látványosak lehetnek.

A legutóbbi példa erre a 76 éves Helen Mirren újabb frizurakölteménye, melyet a Dolce & Gabbana Alta Moda haute couture show-ján viselt Szicíliában, ahol nem mellesleg a divatház több lélegzetelállító kreációját is bemutatta. 

helen-mirren-dolce-gabbana-frizura

A szemkápráztató kék mintás sifonruha volt az első, amit Helen Mirren viselt, egy technicolor-csíkos estélyi a második, amit egy egyszerűségében nagyszerű hajjal tett még látványosabbá, kiemelve egészséges, ragyogó arcbőrét.

helen-mirren-dolce-gabbana-frizura

Először is a középválaszték ragadta meg a figyelmet, majd Mirren két oldalt alacsony lófarokba kötött haja, amit a nyakszirtjénél rögzítettek. Remekül érvényesült a színésznő fehér hajszíne ezzel a frizurával, amit a terrakotta rúzs csak még jobban kiemelt.

helen-mirren-dolce-gabbana-frizura

Lassan kész tanulmánykötetet lehet összeállítani a Helen Mirren által viselt frizurákból, amik áttörik az ősz hajból készített frizurák határait. Biztosan beszereznénk egyet, ha valóban megjelenne.

Forrás: British Vogue Fotó: Dolce & Gabbana

Olvass tovább!