Tíz luxustáska, ami soha nem megy ki a divatból

2023. március 05.
Bár legtöbben csak a kifutókon vagy a közösségi térben találkozhatunk velünk, megcsodálni nagyon is ér őket. Íme, tíz luxustáska, amik biztosan kiállják az idő próbáját.

Egyre többen döntenek úgy, hogy köszönik szépen, de nem kérnek a fast fashion műfajából, helyette jelentősen kevesebbszer vásárolnak új darabokat, ám amire pénzt adnak ki, az biztosan minőségi, tartós és örökzöld. Akinek belefér a büdzséjébe, táskából is csak a legjobbat veszi meg, ami azonkívül, hogy kiállja az idő próbáját, jó befektetésnek, illetve mesés ajándéknak, netán örökségnek is számít. E táska legfőbb ismertetőjele, hogy mintája és sziluettje elegáns, színe ellenére magában rejti az évszaknélküliséget, alapanyaga pedig a legkiválóbb. Mutatunk tíz olyan designer darabot, ami joggal érdemli ki a legendás jelzőt.
 

5 fotó megtekintése
Jil Sander kézitáska
Jil Sander retikül
A minőségről és minimalizmusról híres Jil Sander Goji bamboo táskája biztos befeketetés, az ugyanis örökre beírta magát a divat történetébe. Az elegáns táska védjegye nemcsak a bambusz fül, de a minimalista forma is, ami a munkában és az operában is megállja a helyét. A táska ára: 1590,- euro
Fendi retikül
Fendi O\'Lock retikül
A baguette alakú O\'Lock táska a Fendi egyik legismertebb darabja, amihez kétféle pánt is tartozik, hogy keresztben és a vállra akasztva is lehessen hordani. Aki szereti az örökzöld klasszikus darabokat, ezzel a retiküllel nem lő mellé. A táska ára 1900,- euro.
Balmain retikül
Balmain retikül
Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatóját megihlette a divatház alapító, Pierre Balmain mid-century kollekciója, aminek része volt a 1945-ös Jacquard táska is. A táska ára 2690,- angol font
Bottega Veneta retikül
Bottega Veneta retikül
Daniel Lee Bottega legendás Cassette táskája a divatszerkesztők örök kedvence. A retikül az élénk narancssárga mellett számtalan, például rószaszín, zöld, lila árnyalatban is elérhető. A termék ára: 1970,- angol font.
Saint Laurent retikül
Saint Laurent retikül
Bár a Saint Laurent Kaia táskája új darab, már most biztos, hogy megannyi öltözőszekrény örökzöld darabja lesz. A retikül ára: 1450,- euro.
Paco Rabanne retikül
Paco Rabanne retikül
Paco Rabanne 1969-os Nano táskája kiállta az idő próbáját, ma is annyira keresett darab, mint, amikor először piacra dobták. A legendás darab ára: 690,- euro.
Dolce & Gabbana retikül
Dolce & Gabbana retikül
A Dolce & Gabana Sicily kecses retikülje minden helyzetben tökéletes társa a nőnek, elegáns vagy épp hétköznapi események remek kiegészítője. A retikül több színben kapható, ára: 1600,- euro.
Louis Vuitton retikül
Louis Vuitton retikül
A Louis Vuitton Twist MM bag a luxus és az elegancia megtestesítője, ami mellett ékszerre sincs szükség. A pazar táska több színben kapható, ára: 3550,- angol font.
Isabel Marant táska
Isabel Marant retikül
Isabel Marant Botsy Gz válltáskáját a Western ihlette, tervezője a laza hétköznapokra, és még lazább hétvégékre álmondta meg. A táska szerte a nagyvilágban keresett darab. Ára: 550,- euro.
Off-White retikül
Off-White retikül
A Jackhammer 17 steppelt bőr válltáska a márka egyik klasszikusa, aminek ékszere a brand logója. A táska fehér színben is elérhető, ára: 805,- angol font.