A királyi család tagjainak kedvenc luxustáskái

2022. szeptember 30.
Kinek van a legdrágább táskája a királyi családban? Melyik retiküllel tiszteleg anyósa előtt Meghan Markle, és kik tervezik Katalin megfizethető luxustáskáit?

Meghan Markle

A Strathberry táskáit olyan hírességek használják, mint Lady Gaga, Margot Robbie és Katie Holmes. Így hát Meghan sem maradhat ki a sorból, akinek három különböző kiegészítője is van a márkától.

Meghan Markle kockás kabátban

Meghan Markle Strathberry táskával (fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Ezt a zöld darabot most több színben, leárazva lehet megvenni a márka oldalán. 211 ezer forint helyett 170 ezret kell érte fizetni.

Meghan Markle Strathberry táskája

(fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Az amerikai színésznőből lett hercegnének a Lady Dior is a kedvencei közé tartozik. A királyi család tagjai a ’90-es évek óta nagy rajongói a Dior pénztárcáknak és táskáknak. A sort még Diana hercegnő nyitotta, akit gyakran lehetett látni Dior retikülökkel. Egy kicsi, elegáns darab olyannyira a kedvence lett, hogy szinte el sem indult otthonról nélküle – debütálása után nem sokkal a márka átnevezte a táskát Lady Diorra. 25 évvel később Meghan is beszerzett magának egyet. A Lady Diorok ára (színtől, kialakítástól függően) jelenleg 1,7 és 2,2 millió forint között mozognak.

Meghan Markle és Harry herceg maszkban sétál

Meghan Markle Lady Dior táskája (fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Global Citizen )

Katalin walesi hercegné

A brit tervező, Anya Hindmarch olyan apró kézitáskát készít, melyek tökéletesek a vörös szőnyeges eseményekhez, ráadásul az ékszereknek is méltó társai. Nem csoda, hogy Katalin is nagy rajongója ezeknek a daraboknak.

Egy „egyszerűbb” Anya Hindmarch táskáért kb. 90 ezer forintot kell fizetnünk, míg a drágábbak 600-700 ezer forintot kóstálnak.

Katalin hercegné arany ruhában és táskában

Katalin hercegné Anya Hindmarch táskával (fotó: Samir Hussein/WireImage)

A walesi hercegnének több táskája is van a stílusos brit Aspinal of London márkától. Ez például egy nagyon kedvelt felső darab. Pont ugyanez a modell jelenleg is elérhető online. Mérettől függően 95 000–340 000 forintot kell értük fizetni.

Katalin hercegné és Vilmos herceg integetnek

Katalin hercegné Aspinal of London táskával (fotó: Getty Images)

Katalint mégis a Mulberry táskáival látni a leggyakrabban. Ettől a divatmárkától több borítéktáskája és  retikülje van, amelyeket újra és újra visel a különböző királyi eseményeken. Ezt a fazont négy színben rendelhetjük meg, jelenleg 295 ezer forintos áron.

Katalin hercegné zöld kabátban

Katalin hercegné Mulberry táskával (fotó: Getty Images)

Beatrix hercegnő

András herceg lánya egy népszerű Gucci borítéktáska nagy hódolója. De nem ő az egyetlen. Katalin és Meghan is gyakran nyúl a Gucci egy-egy termékéhez, amikor kiegészítőket keres.

Beatrix hercegnő vörös kabátban

Beatrix hercegnő Gucci táskája (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Burlington Arcade)

II. Erzsébet

A szeptemberben elhunyt uralkodó szinte mindig a Launer márka egyik táskájával mutatkozott. Évtizedeken keresztül használta ezeket a kiegészítőket, és csak ritkán tett kivételt más termékekkel.

II. Erzsébet zöld ruhában és táskával

II. Erzsébet királynő (fotó: Christopher Furlong/Getty Images)

A legolcsóbb Launer dupla füles kézitáska jelenleg 840 ezer forint, ettől csak drágábbat lehet megrendelni. De az sem titok, hogy melyek voltak II. Erzsébet kedvenc kozmetikumai.

II. Erzsébet Launer táskája

II. Erzsébet Launer táskája (fotó: Christopher Furlong/Getty Images)

 

Ezt már olvastad?