Magyar márka készített babaruhákat Katy Perry kislányának

2023. február 04.
Úgy tűnik, Katy Perry és Orlando Bloom tényleg beleszeretett Magyarországba: kislányuknak egész kapszulakollekciót készíttettek a hazai Tente márkával.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Katy Perry komolyan veszi kislánya öltöztetését: az énekesnő állítólag megfelelően beállított, állandó hőmérsékletű és páratartalmú szobában őrzi ikonikus ruháit, hogy ha majd elég nagy lesz, lányának, Daisy Dove-nak ajándékozhassa azokat. De már a babaruhákat is jól megválogatja, most például külön kapszulakollekciót készíttetett neki – méghozzá egy magyar márkával!

A Tente nevű hazai babaruhamárka a közösségi médiában osztotta meg, hogy Katy Perry és Orlando Bloom kislányának, Daisynek tervezhettek. Azt írják, óriási megtiszteltetés volt számukra a felkérés, ráadásul minden darabot maga Katy választott ki. Katy Perry a márka tervezőinek azt is hozzátette, sosem látott még ilyen gyönyörű és igényesen elkészített darabokat.

A kollekcióban egyszerű, földszínű darabok és vidám, eper-, illetve gombamintás ruhácskák is helyet kaptak. Bár Katy Perry csak nagyon ritkán mutatja meg kislányát a közösségimédia-oldalakon, nagyon bízunk benne, hogy egyszer majd láthatjuk Daisyt ezekben a cuki darabokban.

Fotó: Getty Images