Ezek a farmerfazonok diktálják a 2023-as trendeket

2023. január 23.
A farmer soha nem megy ki a divatból, de hogy éppen melyik farmerfazon hódít, az már évről évre változik. Idén több lehetőség közül is választhatunk, de a rojtos farmertől például búcsút vehetünk.
farmeres street style szettek

A 2023-as tavaszi–nyári trendeket felvonultató divatheteken csak úgy tobzódtak a denimszettek. A monokróm divathullám hatására talpig farmerbe öltözni jó döntés, ám akkor sem lesz unalmas a szettünk, ha csak nadrágként viseljük. A farmereken legalábbis nem fog múlni, annyi különféle fazon közül válaszhatunk.

Cargofarmer

farmeres street style szett

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

A cargonadrágok divatja a farmerokat sem kerüli el, ha bejön az utility sikk, érdemes próbát tenni az oldalzsebes nacikkal. Az Y2K-hullámhoz igazodó fazonok alapvetően széles szárúak, a zsebek pedig változatos méretekben és helyeken ékesíthetik.

Zara 19 995 Ft

Mango 11 995 Ft

H&M 9295 Ft

Többtónusú farmerek

Többszínű farmer street style

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

A két, olykor három különböző színű anyagból elkészített farmerek divatja velünk marad, a kialakítás izgalmassá teheti az alapfazonokat, miközben nem kevés alakformáló hatása is lehet, amire érdemes figyelni.

Scotch & Soda 149,95 €

Hugo 61 300 Ft

Diesel 473 €

Elegáns farmerek

elegáns szett farmerrel

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Amennyire nincsenek előtérben a szaggatott farmerek, annyira divatosak a szövetnadrágok elegáns fazonjaiból építkező, koptatás nélküli típusok. Az egyenes és bootcut farmerek, akár élére vasalt vagy élén varrott kivitellel népszerű választások lesznek. Nagyon látjuk bennük a francia sikket, de a Ralph Lauren által körvonalazott casual öltözködési stílushoz is kiválóan passzolnak.

Mango 11 995 Ft

Polo Ralph Lauren 149,99 € 

Tommy Hilfiger 129,90 €

Széles szárú fazonok

Baggy farmeres szett

Fotó: Valentina Frugiuele/Getty Images

Igen, még mindig és nagyon divatban vannak a széles szárú fazonok, a fokozatosan bővülőtől a baggy típusokig, csípőre ültetve és magas derékkal egyaránt. Extrahosszú, bokánál gyűrődő nadrágszárral nem egy helyen találkozhatunk – igen, divatban vannak, de kétségtelenül nem a legelőnyösebb és legpraktikusabb farmereket jelölik.

Levi’s 47 990 Ft

Zara 11 995 Ft

G-Star Raw 46 900 Ft