Mutatjuk a 2023-as Coachella legextrább outfitjeit

2023. április 20.
A Coachella az egyik leghíresebb fesztivál, így sokan extrém outfitekben jelennek meg. Összegyűjtöttük kedvenceinket, és megmutatjuk, hogyan állíthatunk össze mi is hasonlókat.
Mutatjuk a 2023-as Coachella legextrább outfitjeit

Vége a Coachella első hétvégéjének, és idén sem kellett csalódnunk a fesztiválozók stílusában. A Coachella az Egyesült Államok legnépszerűbb zenei és művészeti fesztiválja, ahol mindenki megcsillogtathatja stílusérzékét és kifejezheti egyéniségét. A kaliforniai Indio városa melletti völgyet április 14–17. között ismét ellepték a fesztiválozók. A hétvége során számos lélegzetelállító outfitet kaptak lencsevégre a fotósok, azonban az Instagramon is pörgött a #coachella címke. Az elmúlt években megszokhattuk a botrányos, keveset takaró darabokat, vagy a művészi, kissé szokatlan ruha-összeállításokat.

A fellépők és a résztvevők egyaránt kitettek magukért. Bár néhány híresség, mint mondjuk Camila Cabello vagy Kylie Jenner egyszerűen, farmerben és fehér topban jelentek meg, így sem szenvedtünk hiányt extravagáns outfitekből. A Blackpink, Becky G vagy Björk koncertszettje például pont annyira emlékezetes és ikonikus volt, mint fellépésük.

Blackpink

A Blackpink fekete és rózsaszín szettje eszméletlenül jól néz ki.

Blackpink

A Blackpink fekete és rózsaszín szettje eszméletlenül jól néz ki.

Björk

Björk ruhája lehet nem volt a legkényelmesebb, azonban egyedi látványt nyújtott.

Björk

Björk ruhája lehet, nem volt a legkényelmesebb, azonban egyedi látványt nyújtott.

Becky G

Becky G kék cowgirlszettjével követi a legújabb trendeket, és nagyon szexi benne.

Becky G

Becky G kék cowgirl szettjével követi a legújabb trendeket, és nagyon szexi benne.

A celebek csillogása mellett nem szabad megfeledkezni a többi outfitről sem. Megmutatjuk, hogy melyek a kedvenc szettjeink, és hogy honnan szerezhetjük be a megfelelő darabokat, ha szeretnénk mi is hasonló ruhákban fesztiválozni idén nyáron.

Ékköves outfit

A csillogó ékköves fejdísszel és övvel biztosan magunkra vonjuk a többi fesztiválozó tekintetét. Nem nehéz ezeket beszerezni, és egyértelműen feldobják a legegyszerűbb outfitet is.

Fehér tengerparti cowgirl outfit

Imádjuk a rózsaszín masnit, a fehér cowboycsizmát, mégis egyértelműen a szoknyáé a főszerep. Tökéletes a nyári hőségbe, kiválóan pörög és egyszerűen gyönyörű.

Pink outfit

Szeretjük a pinket, és a Barbie-film megjelenésének közeledtével újra népszerűvé válik a Barbiecore stílus. Kevés erőfeszítéssel és szimpla ruhadarabokkal is ámulatba ejtő szerelést tudunk összerakni. Ha igazán extrák akarunk lenni, akkor válasszunk csillogó harisnyát.

Extrák extrája

A 2023-as Coachella legextrább outfitjei

Extrák extrája

A transzcendens énünkhöz szól ez az outfit: a manófülekkel, az arckövekkel és a virágos toppal garantált a nem e világi megjelenés. Bármit viselhetünk, valószínűleg úgyis mindenki füleinket csodálná.

Szerző: Balogh Sarolta, Fotó: Getty Images