A legjobb fesztiválruhák sztároktól a fesztiválszezonra

2022. július 07.
Már megváltottad a bérletedet a Sziget fesztiválra, a Strandra vagy a SZIN-re? Akkor ideje, hogy beszerezd a tökéletes szetted az eseményre, méghozzá a legnagyobb sztárok segítségével.

A világsztárok is szívesen töltik a szabadidejüket zenei fesztiválokon. Úgyhogy ha egyszer a Glastonburyn vagy a Coachellán buliznál, nem árt nyitva tartanod a szemedet, mert olyan hírességeket szúrhatsz ki a résztvevők között, mint Kate Moss, Sienna Miller vagy Alexa Chung. Ám addig is, amíg a haza rendezvényeken tombolod végig a nyarat, bátran inspirálódhatsz a celebek fesztiválszettjeiből, hiszen ők jó eséllyel még ezt is egy stylist segítségével választották ki. Készítettünk neked egy galériát a sztárok legtrendibb összeállításaidból, hogy könnyebben eldönthesd, mit viselj az EFOTT-on, a Sziget fesztiválon vagy éppen a Strandon. Na és persze bátran bevetheted ezeket az outfiteket bármelyik szabadtéri koncerten a nyár folyamán. Ha pedig a tökéletes fesztiválsminked keresed, ahhoz is adtunk már tippeket!

Dua Lipa például ebben a fényes miniruhában és bakancsban szórakozott a Glastonbury egyik napján 2019 júniusában.

Dua Lipa

A farmer-rövid ujjú kombináció persze mindig nyerő választás a fesztiválokon. Ilyenkor jöhetnek a vidám, feltűnőbb minták, mint Dua Lipa cseresznyés topja. Csak ne felejts el te is egy pulcsit kötni a derekadra, hogy átvészeld a hűvösebb hajnalokat.

Dua Lipa

Közismert tény, hogy a negyven fokhoz közelítő hőségben inkább világosabb darabokat kell hordani, mert a sötétek jóval könnyebben felmelegednek a tűző napon. Emily Ratajkowski laza, fehér ruhája például tökéletes a szabadtéri rendezvényekre.

Emily Ratajkowski

Nincsen fesztivál leszakadó ég nélkül, ezért mindenképpen szerezz be erre a szezonra egy strapabíró esőkabátot és gumicsizmát – ahogyan azt Alexa Chung is tette.

Alexa Chung

A mesehősök sosem mennek ki a divatból ezeken az eseményeken. Kérdezd csak Margot Robbie-t!

Margot Robbie

Ha pedig Zoe Kravitzhez hasonlóan egy lezser modell mellett teszed le a voksodat, nem kell aggódnod amiatt, hogy a hőségben rád tapadna a ruhád…

Zoe Kravitz

 

Ilyen az, ha a Jenner lányok fesztiváloznak.

Kendall Jenner és Kylie Jenner

Végezetül pedig ne feledkezz el egy menő övtáska beszerzéséről sem! A korona sztárja, Emma Corrin is ebben tartja az értékeit a zenei rendezvényeken.

Emma Corrin

Fotó: Getty Images

Fesztivál kicsit másképpen!