Félő, hogy Katalin túlragyogja Kamilla királynét a koronázáson

2023. április 26.
Katalin hercegné ruhaválasztásai mindig is lázban tartották a sajtót, és a koronázáshoz közeledvén most sincs ez máshogy.
Kate Middleton Szent Patrik napján

Katalin hercegné egy híresen jó stílusérzékkel – vagy legalábbis jó tanácsadó szakemberekkel – rendelkező királyi családtag, így sokan találgatnak, vajon milyen ruhában fogja elkápráztatni a világot apósa koronázási ceremóniáján. A kíváncsiságba aggodalom is vegyült, ugyanis felmerült a kérdés, mi lesz, ha esetleg túlragyogja majd magát a királynét, Kamillát is?

A szakértők szerint ettől nem kell tartani, mert bár Katalin tudja, hogyan kell feltűnően megjelenni, azt is tudja, mikor illik kicsit visszalépni a reflektorfénytől. Úgy gondolják, biztosan az átlagtól ünnepélyesebb, különlegesebb szettben fog majd megjelenni a hercegné, hiszen mégiscsak egy történelmi eseménynek nézünk elébe, de a ruhája nem ragyoghatja túl a rangsorban előtte álló Kamilla öltözetét. Sokan tippelnek egy Jenny Packham vagy egy Alexander McQueen ruhakölteményre, de Katalin egyelőre csak annyit árult el a ruhával kapcsolatban, hogy felbukkanhat majd benne a kék valamilyen árnyalata.

Forrás: marieclaire.com, Fotó: Getty Images