Katalin hercegné retteg Meghan és Harry kiszámíthatatlan viselkedésétől

2023. április 05.
Bennfentesek szerint Katalin hercegné egyelőre szkeptikus azt illetően, hogy sikerülni fog-e a királyi család előtt álló, fontos eseményekkel teli időszakot gond nélkül levezényelniük. Különös tekintettel a Harry és Meghan részéről váratlanul fellángoló botrányokra.
Katalin hercegné

A palota körüli hírmondók szerint nem tud megnyugodni Katalin hercegné. A mostani tavaszi időszakban több fontos esemény is lázban tartja a királyi családot, amelyek közül az első Károly király május 6-án esedékes koronázási ünnepsége. A hercegné készül kisebbik fia, Lajos ötödik, és lánya, Sarolta hercegnő nyolcadik szülinapjára, Vilmos herceggel közös 12. házassági évfordulójukra, és nem mellesleg apósa fentebb említett koronázására is.  

Nem csoda, hogy ennyi feladat nagy stressz alá helyezi Katalint, aki az informátorok szerint nem csak az események sikeres lebonyolítása, hanem sógora, Harry és annak felesége, Meghan sokszor kiszámíthatatlan viselkedése és további potenciális drámáik miatt is aggódik. A királyi teendőktől visszalépett páros ugyanis hajlamos váratlan, megbotránkoztató nyilatkozatokat tenni, és Katalin nem szeretné, ha a szép ünnepek helyett a királyi család belső drámáin csámcsogna a világ.

Forrás: mirror.co.uk, Fotó: Getty Images