Titkos üzenetekkel van tele Katalin hercegné ünnepi ruhája

2023. június 19.
Katalin hercegnének az idei brit zászlós díszszemlén viselt zöld szettjében több elem is titkos üzeneteket hordoz magában.
Katalin hercegné

Katalin hercegné most először vett részt a brit zászlós díszszemlén, mióta apósa, III. Károly király szeptemberben hivatalosan is a walesi hercegné címet adományozta neki. A díszszemlén Katalin Diana hercegnő zafír és gyémánt fülbevalójában jelent meg, aki  25 évvel ezelőtt viselte a walesi hercegné titulust. Az elhunyt Dianával való kapcsolódást mutatja a ruha színe is, mivel Vilmos és Harry herceg édesanyja is zöld ruhában volt az első díszszemléjén. A hercegné ruháját Andrew Gn tervezte, aki Szingapúrból származik, és Katalin azért választhatta Gn-t tervezőjének, mert Vilmos herceg Szingapúrban fogja megkapni idén novemberben az Earthshot Díjat.

Katalin hercegné

Katalin hercegné

A zöld szín tisztelgés az Ír Gárda előtt is, amelynek a hercegné tiszteletbeli ezredese, és egyébként a zöld a walesi zászló egyik színe is. A hercegi pár gyermekei kék-fehér-piros színkombinációjú ruhákban jelentek meg az ünnepségen, az Egyesült Királyság zászlaja előtt tisztelegve. 

Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyermekeik a díszszemlén

Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyermekeik a díszszemlén

Forrás: marieclaire.com   Fotó: Getty Images