Katalin hercegné nem tudta kontrollálni indulatait, rettenetesen kiborult férjére

2023. május 31.
Szakértők egyetértenek abban, hogy Katalin hercegné mesterien tudja palástolni az érzéseit, de ebben az egy esetben nem járt sikerrel.
Katalin hercegné a koronázáson

Katalin hercegné megjelenésről megjelenésre képes az egész világot lenyűgözni eleganciájával, kecsességével, figyelmességével, mindig az alkalomhoz illő, udvarias viselkedésével. Ugyanakkor a testbeszédszakértők kiszúrtak egy évekkel ezelőtti esetet, amikor Katalin nem tudta kontrollálni az indulatait és rettenetesen dühös lehetett a férjére.

A szakemberek elmondják, hogy amikor egy-egy fotót látunk a hírességekről, az sokszor csak egy „testbeszédvillanás”, azaz egy villámgyors arckifejezés, amit kiragadnak a kontextusból, így sokszor félreérthetőek az ilyen képek. Erre tökéletes példa, ami nemrég Tom Hanksszel történt a cannes-i vörös szőnyegen, ahol a színész egy pillanatnyi arckifejezéséből a sajtó azt a következtetést vonta le, hogy valakivel dühösen ordibált a bevonuláskor, de ahogy a felesége végül tisztázta a helyzetet, szó sem volt ilyesmiről.

Katalin hercegné kiborulását épp ezért nem egy fotón, hanem egy videófelvételen azonosították, ami a hercegné és Vilmos herceg 2017-es varsói látogatásakor készült. A pár II. Erzsébet királynő születésnapi kerti ünnepségére volt hivatalos, és az itt készült felvételeken a szakértők szerint látványos Katalin – a megszokottól nagyon eltérő – mosolytalan arca. Szerintük egyértelmű, hogy boldogtalan a képeken, sőt, rosszalló pillantásokat küld a férje irányába, aki igyekszik nyugodt maradni a helyzetben. Katalin nagyon profi a pókerarc felvételében, ami Vilmos néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek például nagyon nem ment. Az egykori wales-i hercegné érzelmeit mindig kristálytisztán le lehetett olvasni az arcáról, többek között ezért is szolgáltatott mindig nagyon jó témát a brit bulvármédiának.

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2017-ben az ominózus varsói úton

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2017-ben az ominózus varsói úton

A képeken Katalin fáradtnak tűnik, a szeme alatt sötét karikák, és néhol beharapja az ajkát, miközben lefelé néz, ami a visszatartott indulatok jele lehet.

A leírtak alapján arra következtettek, hogy rettenetesen ki volt borulva a férjére, amikor a felvétel készült. Szerencsére a látogatásról később készült fotókon már ismét mindenki kiegyensúlyozottnak és boldognak látszik a testbeszéd-specialisták szerint, úgyhogy megoldódhatott a pár közti konfliktus.

Forrás: marieclaire.com    Fotó: Getty Images