A lófarkas Katalin hercegné beállt a férfiakhoz rögbizni

2023. június 09.
Katalin hercegné mindig is sportszerető ember volt, de mindenkit meglepett, hogy egy ilyen férfias sportban is mennyire jól helytállt.
Katalin hercegné

A 41 éves Katalin hercegné beállt a férfiak közé rögbizni. A hercegné a Shaping Us nevű kampány egyik képviselője, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkor szerepére a személyiségfejlődés során. Katalin a gyermekvédő kampány mellett a Rugby Football Union egyik képviselője is, mivel nagyon közel áll a szívéhez ez a sport, így ez a rendezvény mindkét alapítvány profiljával egybevágott. A férfiakkal való komolyabb, gyermekkor fontosságáról szóló beszélgetés előtt ezért be is állt közéjük egy kis edzésre, ahol láthatóan nagyon jól érezte magát.

Katalin hercegné nem vallott szégyent a rögbi edzésen

Katalin hercegné nem vallott szégyent a rögbi edzésen

Bár a hercegné csapata végül kikapott az edzésen, a játékosok szerint egyértelműen látszott, hogy Katalin jó formában van, nagyon jól passzol és valóban képben van a rögbit illetően. A hercegné elmondta, hogy a kertjükben gyakran rögbizik a gyerekeivel, és lánya, Sarolta hercegnő nyilvánvalóan tőle örökölte erősen versengő vérmérsékletét.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images