Blake Lively a legtökéletesebb nyári ruhában romantikázott Párizsban

2023. augusztus 01.
Hollywood egyik legviccesebb sztárpárja kétségkívül az egyik legstílusosabb is.

A szerelmeddel kéz a kézben andalogni Párizs utcáin egy szép nyári napon – romantikusan hangzik, nem igaz? Nos, Blake Lively és Ryan Reynolds épp ezt tették. A hollywoodi sztárpár múlt vasárnap kézen fogva fedezte fel a francia fővárost, a turistáskodáshoz pedig a színésznő egy kényelmes, ugyanakkor csinos szettet választott: virágos ruhája fölé hajszálcsíkos kabátot húzott, amelyet rózsaszín Chanel táskával és Nike sportcipővel egészített ki. Férje is remekül festett fehér pólóban, kigombolt ingben, sötét nadrágban, Adidas sportcipőben és baseballsapkában.

Az apró virágokkal díszített, midi hosszúságú ruha tökéletes nyári viselet, a végig gombos megoldás pedig még jobban kihasználhatóvá teszi. Blake-nek ezt a hosszú ujjú kreációt ráadásul ősszel sem kell a szekrény mélyére rejteni, csizmával és vastagabb dzsekivel bátran hordhatja a hűvösebb hónapokban is. 

Az ingruhák idén nyáron különösen nagy népszerűségnek örvendenek a hírességek körében – mire a képválogatásunk végére érsz, te is garantáltan kedvet kapsz hozzájuk!

Katalin hercegné

A walesi hercegné a Riversley Park Children’s Centre-ben tett látogatásakor viselte ezt a zöld-kék mintás Cefinn selyemruhát, amelyet fehér hegyes orrú cipővel és fehér bőrtáskával egészített ki. Szettjét csepp alakú kristály fülbevalóval tette teljessé. 

Leonóra királyi hercegnő

A 17 éves spanyol hercegnő éppen a családjával vakációzik, tegnap pedig az Alfabia-kerteket nézték meg. A szabadtéri programra Leonóra egy zöld midi ruhát és kényelmes háncstalpú cipőt húzott.

Laura Dern

Az Oscar-díjas színésznő munkaügyben járt júniusban Olaszországban. A Filming Italy rendezvényén egy bohém Valentino ruhában jelent meg, a laza szabást ellensúlyozta a derekára kötött masni.

Nicky Hilton Rothschild

Míg nővére, Paris csak a csillogó darabokért rajong, addig Nicky az eklektikus stílust is magáénak érzi: Chufy selyemruhában, Canfora saruban és Hermès táskával flangált New Yorkban. 

Garcelle Beauvais

A haiti–amerikai színésznő csodásan festett ebben a pöttyös-pillangós-katicás Versace ruhában a Netflix Survival Of The Thickest című sorozatának premierjén. 

Forrás: People Fotó: Getty Images