Blake Lively két hónappal a szülés után bikiniben villantotta meg tónusos hasizmát

2023. április 08.
Két hónappal azután, hogy életet adott negyedik gyerekének, Blake Lively bomba formában van.
Blake Lively

Blake Lively egy családi nyaralásról posztolt ki az Instagram-oldalára pénteken néhány fotót, amelyeken jól látszik, hogy alig két hónappal a negyedik babája érkezése után a 35 éves színésznő gyakorlatilag vissza is nyerte a szülés előtti alakját. 

A több fotóból álló galériát végig lapozva láthatjuk, hogy Blake előbb egy bikinifelsőben és szoknyában pózol a tükör előtt, később pedig egy fekete egyrészes, hasnál kivágott fürdőruhában áll egy medence mellett. A színésznő láthatóan bomba formában van, több kommentelő is megjegyezte, hogy olyan az alakja, mintha korábban még soha nem szült volna. 

Minden szervezet és minden élethelyzet más és más: van, akinek hónapokba, esetleg évekbe telik, míg a szülés után visszanyeri a terhessége előtti alakját, van, akinek sosem lesz már olyan a teste, mint korábban volt. Ezzel pedig az égvilágon semmi probléma nincs. A legfontosabb, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében úgy, ahogy van.

Ryan Reynolds és Blake Lively 2010 óta vannak együtt, a Zöld Lámpás forgatásán ismerkedtek meg, két évvel később pedig összeházasodtak. Tavaly ősszel jelentették be, hogy a negyedik gyereküket várják. A legkisebb gyerek nemét és nevét eddig még nem árulták el.

Fotó: Getty Images