Blake Lively Paintben rajzolt a lábára cipőt, hogy ne mutassa csupasz lábfejét a neten

2022. október 18.
Blake Lively és Ryan Reynolds házassági fogadalmában szerepelhetett valami olyasmi, hogy jóban-rosszban egymással viccelődnek majd az interneten. Most például Lively kitett egy fotót, amin nem volt rajta cipő – ezért gyorsan odarajzolt magára egyet, férje meg jól le is buktatta.  

A Gossip Girl színésznője közzétett egy fotót magáról és férjéről, amint látszólag szavazólapokkal pózolnak, jelezve, hogy ők valóban jó állampolgárok, eleget tesznek állampolgári kötelességeiknek. De ha kicsit ráközelítünk Lively lábára, akkor láthatjuk, hogy nem csak egy társadalmi felelősségvállalásra buzdító posztról van szó…

A kecses, barna magas sarkú a színésznő lábán igazából nem is az, aminek látszik, körülbelül Microsoft Paintben rajzolhatta oda a lábára.

 

Azt talán nem kell magyarázni, Lively miért nem akarta, hogy csupasz lábfeje keringjen az interneten. De ez a kis home made trükk túl magas labda volt Reynoldsnak, és úgy leleplezte le ország világ előtt a feleségét, hogy a saját Twitter-oldalára a nem szerkesztett képet tette ki.

blake-lively-cipo-paint

Forrás: Harper’s Bazaar

Ezt már olvastad?